"Pofátlanságnak tartom" - Hajdú Péter kiakadt

Forrás: Showtime Hajdú Péterrel -
pereskedés Kárász Róbert Batiz András Hajdú Péter végrehajtás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta húzódó üggyel kapcsolatban határozta el magát Hajdú Péter: végrehajtót küld Batiz András cégére.

Még öt évvel ezelőtt Batiz cége kártérítést követelt Hajdú Pétertől, mert szerinte a cége segítette Hajdút abban, hogy műsora a TV2-höz kerüljön. A pereskedés vége az lett, hogy Hajdú Péternek adtak igazat, és közel egy milliós összeg megfizetésére kötelezték Batizt. A pénz egy része perköltség, de Hajdút körülbelül 600 ezer forint illeti meg belőle. A kifizetés eddig nem történt meg, pedig a kiszabott határidő, a 15 munkanap már régen lejárt. Hajdú és ügyvédje két hónap várakozás után döntött úgy, hogy végrehajtónak adják át az ügyet - írja a Bors.

Forrás: Showtime Hajdú Péterrel

Batiz András nem nagyon tudta, mi a helyzet az üggyel, azt állította, az ügyvédjére bízta a dolgot:
"Az ügyvédemnél van az ügy, és nem volt alkalmam még egyeztetni vele, ezért nem tudom pontosan a perköltség kifizetésének utóéletét."

Hajdú Péter jogosan akadt ki, nem tartja szimpatikusnak Batiz magatartását:
"Pofátlanságnak tartom, hogy lejárató kampányt indítottak ellenem, évekig perben tartanak, most pedig, amikor jogerős ítélet születik, nem hajlandók fizetni."

Ákos: "A legdurvább sajtótámadások idején kaptam a legtöbb szeretetet"http://www.life.hu/sztarok/20160930-akos-exkluziv-interjuja-a-legdurvabb-sajtotamadasok-idejen-kapta-a-legtobb-szeretetet-jovore-nem.htmlLevegőben adott koncertet Király Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20160930-levegoben-adott-koncertet-kiraly-viktor-aki-az-extrem-helyzetektol-sem-riad-vissza.htmlKate Winslet imád flörtölni a fiatalabb kollégáivalhttp://www.life.hu/sztarok/20160930-kate-winslet-szeret-flortolni-a-fiatalabb-kollegakkal-justin-timberlake-es-liam-hemsworth.htmlBrangelina-válás: Mi lesz a vagyonokat érő ékszerekkel?http://www.life.hu/sztarok/20160930-brad-pitt-es-angelina-jolie-valasa-hova-kerulnek-a-draga-ekszerek.htmlA nyílt utcán támadták meg Kim Kardashiant: durva videó! http://www.life.hu/sztarok/20160930-tamadas-kim-kardashiant-az-utcan-teperte-le-egy-ukran-ujsagiro-video.htmlDobó Katának mindene a kislánya: “Már nem halhatok bele egy szakításba”http://www.life.hu/sztarok/20160930-dobo-katanak-kislanya-szofi-a-legfontosabb-mar-nem-halhat-bele-egy-szakitasba-megerosodott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.