Havas Henrik: "Amihez Bochkor hozzáér, az tönkremegy"

Forrás: Fem3 -
televízió Havas Henrik Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A reggeli műsorban vendégként ült a székben Havas Henrik. A pár perces beszélgetés alatt azonban többször is okozott kissé kellemetlen pillanatokat: már a felvezető kérdést sem értette, később pedig Bochkorról mondta el a véleményét.

Korábban a Mokka műsorvezetője is volt Havas Henrik, ezúttal azonban az egyik életmódcsatorna reggeli műsorába hívták vendégként. Stohl Luca és Kinter Oszkár fogadták őt egy ilyenkor szokásos témaindító kérdéssel.

Havas Henrik Forrás: Fem3

"Mikor jött rá arra, hogy a maga személyisége nem biztos, hogy egy háttérembernek való" - kérdezte Stohl András lánya, utalva arra, hogy a kezdetekben Havas Henrik nem akart műsorezetőként tetszelegni, de a tanár úr nem értette a kérdést.

"Hát ööö, má' hogy? Hogy az én személyiségem, mi?"

- kérdezett vissza, amit nem bírtak nevetés nélkül lekezelni a műsorvezetők. Később arról beszélt Havas Henrik, hogy szereti az újdonságokat, ezért vállalta el anno a Sztárban sztár zsűrizését is, a Nagy Duettbe pedig szereplőnek hívták, de hülyét nem akart csinálni magából. A beszélgetés végén pedig rátört a nosztalgia.

„Itt volt a Buzera című, nagyon elfuserált műsor. A Bochkor vezette: amihez hozzáér, az tönkremegy a televízióban.

Akkor kérdezte a Kelemen Anna a sminkszobában, hogy nem akarok-e írni róla egy könyvet. Valami hatvanezer példány ment el belőle" - mesélte Havas Henrik.

Majoros Hajnalka: "Nem biztos, hogy lesz még egy gyerekünk"http://www.life.hu/sztarok/20161003-dundika-szerint-nem-konnyu-anyanak-lenni-az-edesanya-elvezi-a-hetkoznapokat-interju.htmlBár sok szülőnek a haja is kihullik két gyermekkel, Hajninak meg sem kottyan az anyaszerep. A sztárpárnak 2011. november 11-én született első közös gyermeke, aki a Marián nevet kapta, 2016. április 11-én pedig megszületett második gyermekük, Olivér. Az édesanya szerint az életük gyökeresen megváltozott az elmúlt években, de ezt egyáltalán nem bánják. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs csúnyán elveszítette a fogadást: lesz következményehttp://www.life.hu/sztarok/20161004-sebestyen-balazs-elvesztette-a-fogadast-kasza-tibivel-szemben-kovetkezmeny-a-kasza-taxiba-es-a-kasza.htmlHiába győzködi Sebestyén Balázs a rajongóit, hogy ne kövessék Facebook-oldalát, a fanok nem hallgatnak rá. Hétvégén elérte a 150 ezer lájkot az oldala, ez pedig következményekkel jár! TV + SztárokOrigoPityeregtek a villalakók: kitárulkozós estét tartottakhttp://www.life.hu/sztarok/20161004-sirtak-a-villalakok-oszinten-vallottak-egymasnak-arrol-hogy-ki-hianyzik-nekik.htmlKitárulkozós estét tartottak a villában, a lakók az asztalt körbeülve vallottak egymásnak arról, mi, vagy ki hiányzik nekik a legjobban. Sokan meghatódtak és el is pityeredtek a szomorú pillanatoktól. TV + SztárokOrigoVV Lóri egy médium: előre tudta, hogy ő lesz a kiválasztotthttp://www.life.hu/sztarok/20161004-vv-lori-elore-tudta-hogy-o-lesz-a-kivalasztott-evelin-es-zseraldin-nem-tartjak-eros-jatekosnak.htmlA villa szívtiprójának alaposan megcsappant a népszerűsége, nemcsak a fiúk körében. Vasárnap Lóri kezére került a zöld kendő, állítása szerint előre tudta, hogy ő kapja a legtöbb jelet, de legalább így választhat magának ellenfelet. TV + SztárokOrigo"Újra vannak céljaim" -Tom Cruise menti meg Rékasi Károlythttp://www.life.hu/sztarok/20161004-tom-cruise-hollywoodi-szinesz-menti-meg-rekasi-karolyt-szinmuveszt-a-csodtol.htmlMást egyelőre nem tud elvállalni, de örül, hogy szinkronizálhat. Úgy néz ki, éppen állandó kollégája, Tom Cruise húzhatja ki a pácból Károlyt, akit korábban már 16 filmben szinkronizált. TV + Sztárok--Durva dolgokat tettek a rablók Kim Kardashiannalhttp://www.life.hu/sztarok/20161003-kim-kardashiant-kiraboltak-es-megkotoztek-a-rablok.htmlMég szerencse, hogy nem esett komoly baja Kim Kardashianak azok után, amit a rablók tettek vele Párizsban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.