Homonnay Zsolt kiakadt a zsűrire, amiért a válásán viccelődtek

válás Sztárban sztár Polyák Lilla vicc Homonnay Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szórakoztató műsor véget ért Homonnay Zsolt számára, amiért nagyon csalódott, hiszen hihetetlenül élvezte a produkciókat. Amit viszont nem szeretett, az a zsűri beszólása volt, amikor a házasságán viccelődtek.

Minden héten kiesik valaki a Sztárban sztár című műsorból, ezúttal Homonnay Zsolt számára ért véget a játék. A színész nagyon sajnálja, hogy már nem változhat át többször, de ennél sokkal jobban megbántotta őt a zsűri beszólása, akik a válásán viccelődtek.

Forrás: Zih Zsolt/MTVA

"Vannak dolgok, amik a másik embernek rosszulesnek, nem gondolom, hogy ebben a műsorban ennek helye lenne. Ez a gondolat suhant át akkor az agyamon.

Én hasonló helyzetben ilyet nem tennék.

Éppen akkor különösebben nem vettem fel, nem háborodtam fel, mert izgultam Lilláért, jobban szorítottam érte, mint bosszankodtam ezen. Szerintem ez nem kifejezetten az, ami kell egy ilyen műsorba, hiszen ez fájó pont az ember életében" - mondta a Borsnak a színész, aki annak örült, hogy az ítészeknek hiányozni fog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.