Polyák Lilla gyermekei sokkot kaptak saját anyjuktól

Forrás: MTVA -
TV2 Sztárban sztár átváltozás Polyák Lilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polyák Lilla a Sztárban Sztár című műsorban hétről hétre megújul, szereplését pedig új párja és gyerekei is folyamatosan követik. A legutóbbi átváltozása viszont annyira jól sikerült, hogy még fiai sem ismerték meg őt.

A színészként is dolgozó, 40 éves sztárnak már utánoznia kellett Shakirát, Szandit és Flipper Öcsit. legutóbb viszont Inner Circle dalát, a Sweat-et énekelte, ezért a fekete, rasztahajú, szakállas énekes bőrébe kellett bújnia. A teljes átalakuláshoz Lillának több mint három órát kellett a sminkszobában töltenie. Az átváltozás után még

saját magát sem ismerte fel.

"Nem maradt belőlem semmi, a közösségi oldalamra ki is írtam, hogy még az édesanyám sem ismerne rám" - mesélte Lilla.

Lilla azt is elárulta, hogy gyerekeit a műsor közben folyamatosan bombázza fotókkal. Persze minden adást végignéztek, de Lilla állítja

ezen a jelmezen Zsombor és Bulcsú is sokkot kapott.

"Anya! Hogy nézel ki? Biztos te vagy?"- mondták a gyerekek. A szőrös férfijelmezben még párja, Máté sem akarta megcsókolni - mesélte Lilla a FemCafé műsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.