26 millió forint: ennyi a tarifája a szőke bombázónak

Forrás:Alberto E. Rodriguez / Getty Images North America / AFP -
színésznő sorozat Agymenők kaley Cuoco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Agymenők című sorozat szexi bombázója nem kevés pénzzel távozik nap mint nap a stúdióból. A jelek szerint komédiasorozatban nagyon is megéri dolgozni. 

A Variety összeállítását Jim Parsons vezeti, aki az Agymenőkben szerepel, mint az köztudott. Ő egy epizódért egymillió dollárt, azaz 264-266 millió forintot markol fel. Ennyiből kijön a Válótársak vagy az Aranyélet első teljes évada. Sheldon egy részben talán ha tíz poént, vagy annak mondott beszólást mond, azaz

egy-egy tréfa 26 milliót, egy parányi pesti lakást ér, ha forintosítani akarjuk.

A csinos szőke Kaley Cuoco ugyanennyit visz haza, de Johnny Galecki sem marad le tőlük, azaz a Big Bang Theory estében nem a díszlet, inkább a gázsi viszi el a sok pénzt.

Forrás:Alberto E. Rodriguez / Getty Images North America / AFP

Kaley Cuoco, az Agymenők sztárja dögös dekoltázst villantott

Az Agymenők legdögösebb női szereplője megmutatta, miért is érdemelte ki ezt a címet. Kipakolta dekoltázsát a hétvégi ünnepségen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.