Kefir elkapta a szusi készítés lényegét: “Ügyelni kell, hogy nedves legyél”

Forrás: www.v-tech.hu/Fotó: Debreczeni Zita -
szusi Kefir Japán tanfolyam gasztronómia konyha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan Kefir végzettsége szakács, de a japán konyha rejtelmeit eddig nem ismerte. Most kapott egy kis ízelítőt a szusi készítéséből, nézd meg, hogyan birkózott meg a feladattal.

A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté elkísérte Kefirt egy szusi készítő minitanfolyamra. Rögtön kiderült, hogy a szakács végzettségű énekes nem igazán ismeri a tekercsek titkát, de hamar sikerült megfognia a lényeget: "Ügyelni kell, hogy nedves legyél" - mondta Kefir! Nézd meg, hogyan sikerült megbirkóznia a feladattal immár a készítés rejtelmeinek birtokában.

Kiderült: ezért nem láthatod majd Kiszel Tünde naptárában Donatelláthttp://www.life.hu/sztarok/20161005-kiszel-tunde-naptarabol-kimarad-a-lanya-donatella-ezuttal-barokk-es-reneszansz-stilusu-lesz.htmlKiszel Tünde naptára már legendás, természetesen a jövő évben sem kell nélkülöznünk, nem úgy mint Donatellát! Most először fordul elő, hogy a tinilány kimarad. TV + SztárokOrigoHat hónapot várt egy nőre Bereczki, de megértehttp://www.life.hu/sztarok/20161005-bereczki-zoltan-hat-honapot-vart-kurta-nikere-de-megerte-egy-darabban-jatszanak.htmlBereczki Zoltán nem aprózza el: egy nővel már meg sem elégszik! Az egyik színházi darab szerepére ugyanis két színésznőt is szerződtetett. Mostantól Ágoston Kati mellett Kurta Niké is játszik a darabban. TV + Sztárok--Hazudik Kim Kardashian a rablásról? Jacko egykori testőre lerántja a leplet!http://www.life.hu/sztarok/20161005-kim-kardashian-kirablasa-gyanus-michael-jackson-egykori-testore-szerint.htmlKim Kardashiant öt fegyveres rabolta ki, akik végül több milliárd forintnyi ékszert tulajdonítottak el a sztártól. Mindenki megrökönyödött azon, ami vele történt, és azon is, hogy ilyen könnyen bejutottak támadói a lakosztályába. Michael Jackson egykori testőre is felettébb érdekesnek találja a sztorit... TV + Sztárok--Végigbőgte a napját Szinetár Dóra - Ez volt az okahttp://www.life.hu/sztarok/20161006-szinkronmunkaja-miatt-bogte-vegig-a-napot-szinetar-dora-szineszno.htmlVégig izgulta és bőgte a napot Szinetár Dóra október 3-án. Szerencsére nem történt tragédia, pont ellenkezőleg, a szanésznő egy számára nagyon kedves feladatot kapott.TV + SztárokOrigoGyűrű került Zimány Linda ujjárahttp://www.life.hu/sztarok/20161005-zimany-linda-egy-ekszerbemutaton-mutatott-be-gyurut.htmlEgy ékszerüzlet bemutatóján beszélgetett a Life.hu nagyszájú riportere Zimány Lindával. Hogy milyen ékszert kapott a szép modell, miként alakul a kapcsolata és milyen esküvőről álmodik magának, az alábbi videóból kiderül. TV + SztárokOrigoElhagyja a Mokkát Szebeni Istvánhttp://www.life.hu/sztarok/20161005-szebeni-istvan-a-mokka-helyett-a-tenyekbe-megy-istenes-bence-apja-istvan-lesz-helyette.htmlA Mokkából távozó Szebeni István három és fél év után kap újra lehetőséget arra, hogy híradót vezethessen. A reggeli és a déli Tényekben Váczi Gergővel váltásban lehet majd látni őket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.