Lajsz András: “Én lettem a pozsonyi úti fojtogató”

Forrás: facebook/Lajsz András -
Lajsz András közterület-felügyelő támadás fojtogatás gyanúsítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lajsz Andrást meggyanúsították és rabosították: a vád szerint egy közterület-felügyelőt bántalmazott, pontosabban fojtogatott. A koktélkirály és ügyvédje azonban remélik, cáfolni tudják az állításokat.

Fojtogatott egy közterület-felügyelőt: ezzel gyanúsítják Lajsz Andrást, aki az állítólagos támadás után szívinfarktust kapott, már több műtéten van túl. A mixer reméli, hogy hamar bizonyítani tudják, ő nem bántott senkit. Mielőbb tisztázni szeretné azt, amibe belekeverték.

Forrás: facebook/Lajsz András

"Na most nézd meg, hova kerültem! Én lettem a pozsonyi úti fojtogató"

- mondta a Borsnak Lajsz András, aki nem szeretett volna ennél bővebben beszélni az esetről. Még mindig nincs a legjobb egészségi állapotban, a mai napig kórházba jár kezelésre, kontrollra. Az ügyvédje azonban megerősítette, hogy bűnügyi nyilvántartásba vették a koktélkirályt. "Megismertük a gyanúsítás tartalmát. A gyanúsítás ellen panasszal éltünk, és hamarosan érdemi védekezést fogunk előterjeszteni. Továbbá megjelöltük azokat, akik az esemény szemtanúi voltak, és tanúvallomást tehetnek az ügyben.

Ők ugyanis merőben másképp emlékeznek a történtekre, mint a közterület-felügyelők.

Reményeink szerint még a nyomozás során cáfolni tudjuk a közterület-felügyelő állítását, és az ügy még nyomozati szakban lezárul" - mondta dr. Margitics Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.