Rubint Réka Schobert Norbi Rubint Lara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka és Schobert Norbi nagylánya ma lett 13 éves. Ebből az apropóból egy tündéri fotót posztolt a fitnesz lady közösségi oldalára.

"13èv... egy pillanat alatt elrepült... az egyik legcsodálatosabb és legértékesebb "ajándéka" vagy az életünknek!!! Isten èltessen kicsi Laránk"- írta megható sorait Rubint Réka közösségi oldalára. Lara ugyanis ma töltötte a 13. életévét.

Lara 2003. október 6-án, hajnali háromnegyed négykor, 2700 grammal és 52 centivel jött a világra, édesapja pedig könnyek között ölelte először magához a kis csöppséget. Azóta pedig eltelt 13 év...

A tinilány a szemünk előtt cseperedett fel;

láthattuk egészen pici kislányként, ahogy anyukája mellett ugránozott a színfalak mögött, beteg lováért aggódva vagy falatnyi bikiniben pózolva egy festői strandon. A kislányból tini lett, a cuki pofiból pedig egy csinos arc. Szülei nagyon büszkék ambíciózus lányukra, aki nem csak tehetséges lovas, de az énekhangja is elbűvölő.

A nagy ünneplés egy finom ebéddel kezdődhetett, ahol az egész család jelen volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.