Jennifer Lawrence Jane Fonda Diane Keaton Rashida Jones Susan Sarandon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Micsoda nők! Nem sírnak és búslakodnak, mert nincs mellettük pasi. Élvezik az életet, emellett építgetik a saját kis karrierjüket. Jó, persze nekik is vannak átsírt éjszakáik, ám ez elmondásuk szerint egy rövid pillanat csupán. A társadalom egy része már „vénkisasszony”-nak tartja őket. Bár ez a fajta megbélyegzés néhány nőt padlóra küldene, ezek a sztárok nem törődnek a rosszalló szavakkal. Íme, Hollywood öt legnépszerűbb szinglije.

Susan Sarandon

Az egykor modellként dolgozó sztár 1970 óta szerepel filmekben. Persze az évek alatt számtalan férfival sodorta össze az élet, az igazit a jelek szerint a mai napig nem sikerült megtalálnia. 1967-ben férjhez ment Chris Sarandonhoz, akitől 1979-ben el is vált. Pár évvel később, 1988-ban Tim Robbin felesége lett, aki mintegy tíz évvel volt fiatalabb nála. Bár a házasság harmonikusnak tűnt, a pár 2009-ben mégis szakított. Susan még ekkor sem adta fel, hiszen pár hónap múlva egy közel 31 évvel fiatalabb férfival szűrte össze a levet, akivel jó pár évig boldogok voltak.

Susan Sarandon és Tim Robbins Forrás: AFP

A színésznő pár napja töltötte be a 70. életévét, és elmondása szerint nem bánja, hogy most egyedül kell lennie.

Az egyetlen dolog, ami már igazán világos számomra, hogy jól meg kell gondolni, ha az ember kapcsolatra adja a fejét.”

Jennifer Lawrence

Jelenleg Hollywood egyik legnagyobb színésznője, akiért szó szerint megőrülnek a filmgyártó vállalatok. Hiába azonban a rengeteg munka, a 26 éves szépség így is egyedül fekszik le esténként. 2011-ben, az X-Men: Az elsők forgatásán ismerkedett meg Nicholas Houlttal, akivel 2013 elején szakítottak, de nem sokkal később, az új X-Men' film forgatásán újra egymásra találtak. Bár a színésznő nagyon kötődött a fiúhoz, 2014-ben végleg elváltak útjaik. A hírek szerint még ugyanebben az évben járt pár hónapig Chris Martinnal, a Coldplay frontemberével, ám ez a kapcsolat is hamar véget ért. Jen azóta szingliként tengeti a mindennapjait.

Lawrence és Chris Martin Forrás: AFP

Nem érzem azt, hogy egy kapcsolat hiánya miatt egy lyuk lenne a szívemben.

Diane Keaton

Színésznő, rendező, forgatókönyvíró, énekes, fotóművész, stílusikon és szertelen nő – talán ezek a szavak illenek legjobban a 70 éves sztárra. Diane évekkel ezelőtt az „örök szingli” életmódot választotta, így nem csoda, ha az ujjára sosem került gyűrű, ám számos kollégájával került intim viszonyba. Sokáig Woody Allennel volt kapcsolatban, ám a rövid ideig tartó románc később barátságba fordult. 2003-ban a Minden végzet nehéz című film forgatása alatt Jack Nicholsonnal, sőt a hírek szerint Keanu Reevesszel is lefeküdt párszor, ám ezt mindig is tagadta.

Diane Keaton és Keanu Reeves a Minden végzet nehéz című filmben Forrás: InterCom

Jane Fonda

Az idén 78. életévét betöltő sztár a hosszú évek alatt összesen három férjet „fogyasztott el”, emellett a rossz hírek szerint már több fiatal fiút is az ágyába csábított. Ám hiába a megannyi menyegző, a színésznőnek sosem sikerült teljesen elköteleznie magát. Elmondása szerint élvezi azt a fajta magányt, amelyet szingli nőként átélhet.

Forrás: NORTHFOTO

„Nem vagyok egy társadalmi játékos. Nap mint nap sokat olvasok és meditálok.

Nem gondolom, hogy ez szörnyű lenne, hiszen a magányt is szeretheti az ember.

Ez egy egyenes út, amelyre mindig is vágytam. Nem vagyok híve a nagy izgalmaknak.”

Rashida Jones

A 40 éves színésznő sosem volt szerencsés szerelem terén. Első, a sajtó előtt is felvállalt kapcsolata az énekessel, Drake-kel volt még 2012-ben. Egy évvel később sikerült elcsavarnia a világ egyik legnagyobb szívtiprójának, Jake Gyllenhaalnak a fejét, ám ez a románc is hamar zátonyra futott. Rashida azóta egyedül él, elmondása szerint inkább van egyedül, mint egy rossz kapcsolatban.

Rashida Jones és Jake Gyllenhaal Forrás: AFP

„Kinőttem már a hercegnős fantáziákból. Nem hiszek már a fehér lovas szépfiú meséjében, hiszen nevetségesnek gondolom.

Sosem szabad elfelejteni, hogy a siker titka, hogy a nő csak magára koncentráljon.

Ha rágörcsölsz, örökre szingli maradsz!

Majd megőrülsz attól, hogy egyedülálló vagy? Eleged van belőle, hogy te vagy az egyetlen facér csaj a bulikban? Most elmondjuk, miért nem érdemes kikészülnöd a párkeresés miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.