Kállay-Saunders András megszenvedte a verekedést

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
verekedés tárgyalás Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kállay-Saunders Andrást 3 éve vádolják azzal, hogy egy budapesti szórakozóhelyen megütött egy testvérpárt. Az énekes azonban kitart amellett, hogy ő nem ütött meg senkit. A bíróság hamarosan ítéletet hoz az ügyben, Kállay pedig arról beszélt, milyen károkat okozott neki ez az egész eset.

Három éve keveredett verekedésbe Kállay-Saunders András egy budapesti szórakozóhelynél. Egy testvérpár azzal vádolja az énekest, hogy az rájuk támadt. Kállay azonban kitart amellett, amit eddig is bizonygatott: ő nem ütött meg senkit. Biztos az igazában, de ennek ellenére nagyon megviselte őt az egész eset, ugyanis azóta nagyon sokan belekötnek.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Jönnek kötekedni" - mondta Kállay a Story Extrában, hozzátette, nem győz magyarázkodni. Három éve ilyen még nem fordulhatott volna elő vele, de akkor András belekeveredett egy verekedésbe. A testvérpár 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szerzett és állítják, az énekes ütött először, de Kállay nem így emlékszik. Elmondta, a barátját támadták meg, ő csak védeni próbálta.

"Három éven keresztül ugyanazt mondom, nincs semmi oka annak, hogy változtassak a sztorimon.

Tudom, hogy mi történt, és őszintén mondom, mi történt" - árulta el a zenész. Szerinte, csak azért őt nevezték meg tettesként, mert ismert, és főként a nagy összegű kártérítésre pályáznak.

"Szomorú dolog, hogy így próbálnak keresni pénzt rajtam"

- mondta az énekes. A tárgyalások ősszel folytatódtak, egy fontos bizonyítékot is a bíróság elé tártak: egy felvételt, ami rögzítette a verekedést. Kállay elmondása szerint ezen világosan látható, hogy a testvérpár támadt rá a barátjára.

VV Vivi: "Ha Istenes Bence jön oda és kér meg, hogy legyek a szeretője, nem fogok nemet mondani"http://www.life.hu/sztarok/20161006-vv.htmlVV Vivi masszírozás közben öntötte ki szívét villatársának, Attilának. Meglepő dolgokat mesélt magáról az állandóan vetkőző szőkeség. TV + SztárokOrigoAz örök szinglik világa: világsztárok, akik élvezik az egyedüllétet http://www.life.hu/sztarok/20161006-sztarok-akik-a-szingli-eletet-valasztottak-jennifer-lawrence-es-susan-sarandon.htmlMicsoda nők! Nem sírnak és búslakodnak, mert nincs mellettük pasi. Élvezik az életet, emellett építgetik a saját kis karrierjüket. Jó, persze nekik is vannak átsírt éjszakáik, ám ez elmondásuk szerint egy rövid pillanat csupán. A társadalom egy része már „vénkisasszony”-nak tartja őket. Bár ez a fajta megbélyegzés néhány nőt padlóra küldene, ezek a sztárok nem törődnek a rosszalló szavakkal. Íme, Hollywood öt legnépszerűbb szinglije. TV + Sztárok--Cinthya Dictator vazelinnal kenegette Kulcsár Edináthttp://www.life.hu/sztarok/20161007-egy-fotozas-kedveert-vazelinnal-kenegette-kulcsar-edinat-cinthya-dictator.htmlAz Édes élet sztárjai mindig részt vesznek valami őrültségben, vagy nem mindennapi dolgoban: Legutóbb Kucsera Gábor vállalkozott a házi akupunktúrára, most pedig Kucsár Edina vállalta Cinthya Dictator nem mindennapi felkérését..TV + SztárokOrigoHajdú Péter kimaradt Szabó Zsófi luxusesküvőjébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161007-hajdu-petert-nem-hivtak-meg-szabo-zsofi-eskuvojere.htmlA műsorvezető nem bulizhatott együtt a hatalmas násznéppel, ugyanis Hajdú Péter nem kapott meghívást Szabó Zsófi luxusesküvőjére. Erről saját maga vallott az ismét képernyőkre kerülő Esti Frizbiben. TV + SztárokOrigoKi ez a lány? 24 éves bombázót csókolgat Sean Pennhttp://www.life.hu/sztarok/20161007-ismeretlen-szepseget-csokol-sean-penn-szinesz.htmlSean Penn aztán tud élni: egy szemtelenül fiatal lánnyal kavar a világsztár. TV + Sztárok--Kiderült: Dobó Kata és Zsidró Tamás egymásba szerettekhttp://www.life.hu/sztarok/20161007-dobo-kata-szineszno-es-zsirdo-tamas-sztarfodrasz-egymasba-szerettek.htmlAhogy írtunk is róla: Zsidró Tamás és felesége 16 év házasság után a válás mellett döntöttek. Most azonban az is kiderült, ki a sztárfodrász új szerelme. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.