Hoppá! Hajdú Péter és Szabó Zsófi nem barátok többé?

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Sarka Kata esküvő Szabó Zsófi barátság Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsófi nem hívta meg esküvőjére Hajdú Pétert, pedig sokan azt hitték, a barátságra való tekintettel a showman is ott lesz a színésznő nagy napján.

Zsófi Katát választotta: a színésznő Hajdúnét hívta meg esküvőjére, aki több fotót is posztolt a jeles eseményről. Kata kislánya, Noémi, koszorúslány volt, fia, Dávidka, pedig a gyűrűket vitte. A képekről Hajdú Péter hiányzott, és a Frizibi felvételén el is árulta, hogy rajta sem volt a vendéglistán.

Hajdú Péter Forrás: Facebook/Hajdú Péter

A Blikk megkeresésére Hajdú Péter elmondta, hogy szerinte teljesen rendben van, hogy Zsófi Katát hívta meg, hiszen az ő barátnője a menyasszony. Kata pedig inkább a gyerekekkel és a szüleivel vett részt a buliban. Hajdú egyébként sem ért volna rá, mert egy üzleti megbeszélésen volt éppen Monacóban. A showman leszögezte, hogy soha nem volt Zsófival szoros kapcsolatban és ezután sem fognak összejárni.

Szabó Zsófi azonban másképpen emlékszik a kapcsolatukra:
"Most szeptemberben volt hat éve, hogy megismertük egymást, öt évig a legjobb barátom volt, körülbelül egy éve nem olyan szoros a kapcsolatunk. (...) Sokat segített nekem, rengeteget beszélgettünk, sok tanácsot is kaptam tőle, például azzal kapcsolatban is, hogy miként nyilatkozzak a sajtónak. (...) Én nagyon jól ismerem Petit, és ennek ellenére szeretem őt."

Itt a videó - Csodáld meg Szabó Zsófi esküvőjének minden részletéthttp://www.life.hu/sztarok/20161008-szabo-zsofi-a-facebookon-osztotta-meg-eskuvoi-videojat.htmlVégre egy képen Ryan Gosling és Harrison Fordhttp://www.life.hu/sztarok/20161007-kozos-foton-ryan-gosling-es-harrison-ford.htmlMicsoda? Vajna Timi chippendale show-ra vitte nagymamájáthttp://www.life.hu/sztarok/20161007-vajna-timi-chippandale-showra-vitte-idos-nagymamajat.htmlA kamerák és Mici előtt maszturbált VV Krisztián (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161007-vv-krisztian-eddig-birta-onkielegitest-vegzett-az-agyban-a-villalako.htmlFél éve szeretője van Angelina Jolie-nak? – Ez lehet a válás valódi okahttp://www.life.hu/sztarok/20161007-angelina-jolie-allitolag-fel-eve-szeretot-tart-milliardos-uzletemberbe-szeretett-bele.htmlOszter Sándor megszólalt az ellene folyó bírósági ügyrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161007-oszter-sandor-megszolalt-facebookon-az-ellene-felhozott-vadakkal-kapcsolatban-nem-ismeri-el.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.