Hajdú Péter: "Akit kinéztem magamnak, azt megkaptam"

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Sarka Kata házasság Hajdú Péter szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter nem titkolja, azzal, hogy szétmentek Sarka Katával, hullámvölgybe került az élete. Azért, hogy a válás közelébe jutottak, saját magát és feleségét is okolja, azonban most már úgy látja, lehet, hogy el kell engedniük egymást. A házassági válsága apropóján a műsorvezető korábbi kalandjait is felidézte.

"Mindig népszerű voltam a hölgyek körében, akkor is, amikor még nem voltam ismert. Akit kinéztem magamnak, azt megkaptam, de általában én hagytam ott őket, és eléggé szemét módon. Persze ez mindig gyávaságból történt. Nem tudtam leülni egyikükkel sem, nem tudtam a szemükbe nézve azt mondani, hogy vége. Inkább eltűntem, nem vettem fel a telefont, nem reagáltam semmire" - vallotta be a hot!-nak Hajdú, és hozzátette ezek mind egyéjszakás kalandok voltak.

Forrás: Facebook/Hajdú Péter

Szász Emese: "Eszem ágában sincs visszavonulni!"http://www.life.hu/sztarok/20161008-szasz-emese-a-rioi-olimpia-elso-aranyermet-megszerzo-parbajtorozo-nem-vonul-vissza.htmlA riói olimpia első aranyérmét megszerző, 34 éves párbajtőröző, Szász Emese számára egy új időszak kezdődik. Bár a londoni játékok után a sport feladásának gondolatával kacérkodott, a drámai lépésre nem szánta el magát. Most azonban mégis háttérbe kerül nála a sport, de ígérte, visszatér.TV + Sztárok--Kiderült: Dobó Kata és Zsidró Tamás egymásba szerettekhttp://www.life.hu/sztarok/20161007-dobo-kata-szineszno-es-zsirdo-tamas-sztarfodrasz-egymasba-szerettek.htmlAhogy írtunk is róla: Zsidró Tamás és felesége 16 év házasság után a válás mellett döntöttek. Most azonban az is kiderült, ki a sztárfodrász új szerelme. TV + Sztárok--Elhagyja a Mokkát Szebeni Istvánhttp://www.life.hu/sztarok/20161005-szebeni-istvan-a-mokka-helyett-a-tenyekbe-megy-istenes-bence-apja-istvan-lesz-helyette.htmlA Mokkából távozó Szebeni István három és fél év után kap újra lehetőséget arra, hogy híradót vezethessen. A reggeli és a déli Tényekben Váczi Gergővel váltásban lehet majd látni őket. TV + Sztárok--Gyűrű került Zimány Linda ujjárahttp://www.life.hu/sztarok/20161005-zimany-linda-egy-ekszerbemutaton-mutatott-be-gyurut.htmlEgy ékszerüzlet bemutatóján beszélgetett a Life.hu nagyszájú riportere Zimány Lindával. Hogy milyen ékszert kapott a szép modell, miként alakul a kapcsolata és milyen esküvőről álmodik magának, az alábbi videóból kiderül. TV + SztárokOrigoValóVilág8: Dina távozott a villábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160925-a-valovilag8-kiesoje-dina-daviddal-szemben.htmlDinának és Dávidnak kellett összecsapnia vasárnap este a ValóVilág stúdiójában. A visszafogottabb srác és a káromkodásaival minden eddigi villalakót überelő pultoslány meccséből a fiú került ki győztesen. TV + SztárokOrigoMegvan, kit ültethet a TV2 Liptai Claudia helyérehttp://www.life.hu/sztarok/20161005-liptai-claudiat-abel-anita-jakupcsek-gabriella-varkonyi-andrea-valthatja-a-tv2-sztarban-sztar.htmlJóideje folynak a találgatások, vajon ki váltja a Sztárban sztár zsűrijében Liptai Claudiát, ha jön a baba. A TV2 sajtóosztálya nemrégiben azt nyilatkozta, megvan a vészforgatókönyvük erre az esetre is, de hogy ki ugrik be, ha kell Clau helyére azt nem árulták el. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.