Amíg mi megfagyunk, Mihalik Enikő egy szál bugyiban csapatja a pálmafák alatt

Forrás: elitemodel.fr -
Mihalik Enikő Nyár bikini Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Na jó, valójában csak szeretne pucéran pancsolni: a világhírű magyar modell egy nyárbúcsúztató régebbi képpel hergelte a rajongóit.

Enikő azt írta Instagram-profilján, hogy jelenleg nagyon hiányzik neki a meleg időjárás, amit - ha hihetünk a hashtageknek - nagyon is meg tudunk érteni. A gyönyörű modell ugyanis úgy tűnik éppen Koppenhágában tartózkodik, ahol ugye még az itthoninál is zordabb jelenleg az idő.

Right about now I miss this kind of weather #tbt #LA #CopenhagenIsColdAF

A photo posted by Eniko Mihalik (@mreniko) on

Nincs mit tenni, gubozzunk be egy meleg pléd alá és Enikő vérforraló képét nézegetve álmodozzunk kicsit az elmúlt nyárról.

"Láttam már puncit, de nem néztem bele" - Szexuális felvilágosítás Való Világ módrahttp://www.life.hu/sztarok/20160917-vv-zsoltit-felvilagositottak-hogyan-mukodik-a-punci.htmlMivel a férfiakat szereti, érthető módon VV Zsolti nincs egészen tisztában a női nemi szerv felépítésével. A villa csajai azonban kézségesen elmagyarázták neki, hogyan is működik a misztikus punci. TV + Sztárok--"Apukám nézi a Való Világot" – jelentette ki Dina, miközben egy szál csöcsben lovagolta Lórithttp://www.life.hu/sztarok/20160917-valo-vilag-8-vv-dina-elarulta-miert-nem-enged-lorinak.htmlÚgy tűnik, VV Dinának random időközönként beugrik, hogy ez bizony egy valóságshow, ahol kamerák figyelik minden mozdulatát, és hogy amit bent művel, azt otthon szülei pironkodva figyelik. TV + SztárokOrigo"Be tudom kapni a tetejét, már próbáltam" – VV Zsolti elárulta perverz titkaithttp://www.life.hu/sztarok/20160917-vv8-rtl-klub-hitetlenkedve-fogadtak-zsolti-meretet-es-szexualis-teljesitmenyet.html"Úristen, nagyon k*rnék magammal" – VV Zsolti nem kertelt, beavatta perverz kis titkaiba társait szexuális teljesítményével és intim méretével kapcsolatban. A többiek szájtátva és hitetlenkedve hallgatták. TV + SztárokOrigo"Úgy néztél ki, mint egy háziasszony" - szétalázta a zsűri a Star Academy versenyzőjét http://www.life.hu/sztarok/20160917-streiffert-hannat-szetalazta-a-star-academy-zsurije.htmlHiába volt a cuki pörgős szoknya és a milliónyi szmájli, a Star Academy versenyzőjét, Streiffert Hannát igencsak lehúzta a zsűri. TV + Sztárok--Mihalik Enikő (ismét) közszemlére tette pucér testéthttp://www.life.hu/sztarok/20160916-mihalik-eniko-meztelen-fotot-posztolt-instagramra.htmlEnikő sosem volt az a szégyenlős típus - bár ugye, nincs is mit szégyellnie. Szóval láttuk már félmeztelenül napozni, de az is megesett, hogy egy kalappal takargatta meztelen testét. Ez alkalommal minden gátlást - és ruhaneműt - ledobott magáról és megörvendeztette követőit egy pucér fotóval. TV + SztárokOrigoMadonna elbújhat a lánya mögött - Lourdes-ból bomba nő letthttp://www.life.hu/sztarok/20160312-madonna-lanya-lourdes-leon-20-evesen-bombano-lett.htmlFogadjunk, hogy az alábbi kép láttán te is nagyon-nagyon öregnek fogod magad érezni. Madonna elsőszülöttje, a Lourdes névre hallgató kislány egyáltalán nem kislány többé. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.