Rubint Réka: "Mennyi könny, átvirrasztott éjszaka van mögöttünk"

Rubint Réka Schobert Lara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Facebookján adta hírül Rubint Réka, mennyire boldogok. Kislányuk, a nemrég születésnapos Laralova, Herceg meggyógyult. 

Nagyon rossz hírt kapott tavaly karácsonykor a Schobert család. Lányuknak, Larának a lova, Herceg eltörte a lábát, műteni kellett, és egyáltalán nem volt biztos, újra lábra áll-e. Nos, úgy tűnik, a ló rendbe jött, Rubint Réka a Facebookján írt erről:

"Eljött a várva várt pillanat. Kilenc hónap, két hét és a csüdcsont romtörése miatti két műtét után, ma délután, Herceg elhagyhatta a Lógyógyászati Klinikát..."

Megható pillanatok: hamarosan itt a Keresem a családom újabb szériájahttp://www.life.hu/sztarok/20161008-hamarosan-itt-a-keresem-a-csaladom-ujabb-szeriaja-liluval.htmlNovemberben új részekkel folytatódik a Keresem a családom. Lilu és a stáb jelenleg is úton vannak, már hosszú hetek óta dolgoznak a folytatáson. TV + SztárokOrigoElveszítette a Rihanna ellen indított plágiumpert egy amerikai művészhttp://www.life.hu/sztarok/20161008-elveszitette-a-rihanna-ellen-inditott-plagiumpert-egy-amerikai-muvesz-james-clar.htmlElutasította a francia bíróság James Clar amerikai dizájner beadványát, amelyben plágiummal vádolta Rihannát.TV + Sztárok--Szász Emese: "Eszem ágában sincs visszavonulni!"http://www.life.hu/sztarok/20161008-szasz-emese-a-rioi-olimpia-elso-aranyermet-megszerzo-parbajtorozo-nem-vonul-vissza.htmlA riói olimpia első aranyérmét megszerző, 34 éves párbajtőröző, Szász Emese számára egy új időszak kezdődik. Bár a londoni játékok után a sport feladásának gondolatával kacérkodott, a drámai lépésre nem szánta el magát. Most azonban mégis háttérbe kerül nála a sport, de ígérte, visszatér.TV + Sztárok--Az örök szinglik világa: világsztárok, akik élvezik az egyedüllétet http://www.life.hu/sztarok/20161006-sztarok-akik-a-szingli-eletet-valasztottak-jennifer-lawrence-es-susan-sarandon.htmlMicsoda nők! Nem sírnak és búslakodnak, mert nincs mellettük pasi. Élvezik az életet, emellett építgetik a saját kis karrierjüket. Jó, persze nekik is vannak átsírt éjszakáik, ám ez elmondásuk szerint egy rövid pillanat csupán. A társadalom egy része már „vénkisasszony”-nak tartja őket. Bár ez a fajta megbélyegzés néhány nőt padlóra küldene, ezek a sztárok nem törődnek a rosszalló szavakkal. Íme, Hollywood öt legnépszerűbb szinglije. TV + Sztárok--Hoppá! Hajdú Péter és Szabó Zsófi nem barátok többé?http://www.life.hu/sztarok/20161008-hajdu-peter-es-szabo-zsofi-nem-baratok-tobbe-nem-fognak-osszejarni.htmlZsófi nem hívta meg esküvőjére Hajdú Pétert, pedig sokan azt hitték, a barátságra való tekintettel a showman is ott lesz a színésznő nagy napján.TV + SztárokOrigoVégre egy képen Ryan Gosling és Harrison Fordhttp://www.life.hu/sztarok/20161007-kozos-foton-ryan-gosling-es-harrison-ford.htmlRyan Gosling és Harrison Ford már jó ideje Magyarországon forgatja a Szárnyas fejvadász második részét. Most végre közös képen láthatjuk a két sármos színészt, miközben a most készülő fimről is megtudhatunk egy nagyon fontos információt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.