Szász Emese: "Eszem ágában sincs visszavonulni!"

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt -
sportolónő Szász Emese párbajtőr gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A riói olimpia első aranyérmét megszerző, 34 éves párbajtőröző, Szász Emese számára egy új időszak kezdődik. Bár a londoni játékok után a sport feladásának gondolatával kacérkodott, a drámai lépésre nem szánta el magát. Most azonban mégis háttérbe kerül nála a sport, de ígérte, visszatér.

"Új dolgok érdekelnek. Gyermeket szeretnék!" - árulta el Szász Emese, majd hozzátette: „Utána visszatérek a sportba, hiszen eszem ágában sincs visszavonulni."

Emese fejében egyébként még a londoni megmérettetés után, a várakozásoknál rosszabb szereplés miatt fordult meg a visszavonulás gondolata, majd a budapesti világbajnokság bronzérme hozta meg a kellő motivációt a folytatásra. Most ő a motiváció és a példakép mások számára. „Megtelt a vívócsarnok, nagyon sokan vannak. Lassan a Vasas csarnokára emeletet kellene húzni, hogy beférjenek a gyerekek. Örülök, hogy sokan azért mennek le a terembe, mert tetszett nekik a vívásom és tetszett a magyar csapat vívása is az olimpián. Ez egy hatalmas dolog és felelősséggel is jár, hogy innentől kezdve példaképek is vagyunk" – mondta Emese, aki ugyan végzettsége szerint taníthatna már, de még nem érzi, hogy ennek eljött volna az ideje.

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

„Egyszer voltam a vívóteremben az olimpia óta, de akkor sem vívni, egyelőre nincs időm rá" – tudtuk meg az olimpiai bajnoktól, aki már a hamarosan megtartandó esküvőjére készül, amiről csak szűkszavúan nyilatkozott. „Az esküvő októberben lesz, de a részletek, hogy pontosan mikor, hol és milyen körülmények között, a családomra tartozik" - mondta a Life.hu-nak Emese.

Kiderült: Dobó Kata és Zsidró Tamás egymásba szerettekhttp://www.life.hu/sztarok/20161007-dobo-kata-szineszno-es-zsirdo-tamas-sztarfodrasz-egymasba-szerettek.htmlAhogy írtunk is róla: Zsidró Tamás és felesége 16 év házasság után a válás mellett döntöttek. Most azonban az is kiderült, ki a sztárfodrász új szerelme. TV + Sztárok--Gyűrű került Zimány Linda ujjárahttp://www.life.hu/sztarok/20161005-zimany-linda-egy-ekszerbemutaton-mutatott-be-gyurut.htmlEgy ékszerüzlet bemutatóján beszélgetett a Life.hu nagyszájú riportere Zimány Lindával. Hogy milyen ékszert kapott a szép modell, miként alakul a kapcsolata és milyen esküvőről álmodik magának, az alábbi videóból kiderül. TV + SztárokOrigoValóVilág8: Dina távozott a villábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160925-a-valovilag8-kiesoje-dina-daviddal-szemben.htmlDinának és Dávidnak kellett összecsapnia vasárnap este a ValóVilág stúdiójában. A visszafogottabb srác és a káromkodásaival minden eddigi villalakót überelő pultoslány meccséből a fiú került ki győztesen. TV + SztárokOrigoValóVilág: Vivien pucér fenekét kényeztette Ati (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160925-a-valovilag8ban-vivient-masszirozta-ati.htmlA villalakók rendszeresen megmasszírozzák egymást: vannak, akik szemérmesebben teszik, mások pedig... úgy, mint Vivien. TV + Sztárok--Drámai vallomásokat, hirtelen érzelmi váltásokat mutat be Csisztu Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20160924-csisztu-zsuzsa-csisztu24-cimu-musoranak-az-atvn-elso-vendegei-molnar-aniko-es-berki-krisztian.htmlEgy új műsor keretén belül Csisztu Zsuzsa hetente két ismert embert lát vendégül egy-egy hazai wellnesshotelben. TV + Sztárok--Külföldre költözhet Ada - A csinos tévés távkapcsolatban élhttp://www.life.hu/sztarok/20160925-ada-a-gyerekeivel-nemetorszagba-koltozest-tervez-parjahoz.htmlAda másfél éve ismerte meg párját, azóta ingáznak Magyarország és Németország között. A műsorvezető elmondta, valószínű, hogy kint telepednek majd le. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.