Szűcs Judith: "Akkor mi megtanultuk a szakmát"

Forrás: MTI/Bara István -
jubileum tehetségkutató énekesnő diszkó Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Középiskolában fodrásznak készülő Szűcs Judith 1972-ben a Ki Mit Tud? vetélkedőn tűnt fel először, a pályafutása azóta is töretlen. A zongorázni is tudó diszkókirálynő hamarosan a pályára lépésének 45 évét foglalja össze egy nagyszabású koncerttel. Most elmondta, szerinte a mai fiatal tehetségkutatósok előtt miért nem áll nagy jövő.

Szűcs Judith számára az igazi áttörés 1977-ben, a Metronóm Fesztiválon, a Táncolj még! című dalával következett be, aki egyébként a „h" betűt a keresztnevéhez egy svájci lemezkiadó kérésére tette. Judith már ebben az évben az Év énekesnője lett. „Új cd-vel, új és régi dalokkal, valamint tánckarral, filharmonikusokkal készülök a jubileumra" -avatta be a Life.hu-t a diszkókirálynő, aki onnan kapta ezt a jelzőt, hogy a '70-es évek végén az akkor divatos diszkóstílusban énekelt.

Forrás: MTI/Bara István

Judith koncertjén olyan sztárvendégek is lesznek, mint például Balázs Fecó, Tátrai Tibor vagy éppen Szűcs Antal Gábor. „Nagyzenekar mellett fontos szerepet kap majd a látvány" – mondta Szűcs Judith, és hozzátette, jelenleg is tele van munkával.

„A '70-es években még anyukám varrta a fellépőruháimat, most már a 45-nél elértük azt a kort, hogya ruhákhoz stylist lesz" – mesélte az énekesnő. Szűcs Judith nem titkolta a véleményét arról, hogy amíg ő a Ki Mit Tud? című műsor sikerét követő 45 éven át töretlenül a csúcson tudott maradni, a mostani tehetségkutatósok számára miért tompább a jövőkép. „Vannak jó előadók, de a sikertelenségük azért jellemző, mert van menedzserük. Ma már másként működnek a dolgok, mint régen. Akkor mi megtanultuk a szakmát. Meg is őrültem volna, ha lett volna menedzserem" - vélekedik.

Szász Emese: "Eszem ágában sincs visszavonulni!"http://www.life.hu/sztarok/20161008-szasz-emese-a-rioi-olimpia-elso-aranyermet-megszerzo-parbajtorozo-nem-vonul-vissza.htmlA riói olimpia első aranyérmét megszerző, 34 éves párbajtőröző, Szász Emese számára egy új időszak kezdődik. Bár a londoni játékok után a sport feladásának gondolatával kacérkodott, a drámai lépésre nem szánta el magát. Most azonban mégis háttérbe kerül nála a sport, de ígérte, visszatér.TV + Sztárok--Kiderült: Dobó Kata és Zsidró Tamás egymásba szerettekhttp://www.life.hu/sztarok/20161007-dobo-kata-szineszno-es-zsirdo-tamas-sztarfodrasz-egymasba-szerettek.htmlAhogy írtunk is róla: Zsidró Tamás és felesége 16 év házasság után a válás mellett döntöttek. Most azonban az is kiderült, ki a sztárfodrász új szerelme. TV + Sztárok--Elhagyja a Mokkát Szebeni Istvánhttp://www.life.hu/sztarok/20161005-szebeni-istvan-a-mokka-helyett-a-tenyekbe-megy-istenes-bence-apja-istvan-lesz-helyette.htmlA Mokkából távozó Szebeni István három és fél év után kap újra lehetőséget arra, hogy híradót vezethessen. A reggeli és a déli Tényekben Váczi Gergővel váltásban lehet majd látni őket. TV + Sztárok--Tévés karriert futhat be Pumped Gabo és párjahttp://www.life.hu/sztarok/20161005-pumped-gabo-es-parja-agi-musort-kaphat-az-rtl-klubnal.htmlMegkedvelték a nézők a Nyerő párosból könnyek között távozó Pumped Gabót és párját Ágit. Úgy tudni, az RTL Klub hosszú távon is számol velük. TV + SztárokOrigoElképesztően cuki a kis György és Sarolta – Friss felvételek a királyi családrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160925-katalin-hercegne-vilmos-herceg-gyorgy-es-sarolta-kanadaban.htmlKanadába utazott, és október 1-ig ott is marad Katalin, Vilmos és gyerekeik. Nem lehet nem észrevenni, a kicsik milyen hatalmasat nőttek. TV + Sztárok--Újabb szex a villában? Gyanúsan mozgott Dina és Lóri takarója (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160925-dina-es-lori-szexeltek-a-valovilag-8-adasaban.htmlZseraldin és Tivi után a villa "hivatalos szerelmespárja" is ügyködött valamit a takaró alatt. Persze, hogy pontosan mi történt, azt csak ők tudják. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.