Kozma Orsi esett ki a Sztárban sztárból

TV2 Kozma Orsi Sztárban sztár kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába volt Orsi jelmeze zseniális, úgy látszik, ma semmi sem volt elég ahhoz, hogy meggyőzze a közönséget.

Orsi szuperül adta elő Mungo Jerry számát, az In The Summertime-ot. A zsűri is meg volt elégedve, jó pontszámokat kapott, a tévénézők mégis kiszavazták. Kozma Orsi számára sajnos véget ért a Sztárban Sztár.

Tátikázó sztárokkal erősítene az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20161012-tatika-showt-inditana-az-rtl-klub-sztarokkal.htmlAnglina Jolie drasztikusan lefogyott a válás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20161012-anglina-jolie-szineszno-lefogyott-a-valas-miatt.htmlMexikóban mutatta meg csodás testét a plus size modell, Ashley Grahamhttp://www.life.hu/sztarok/20161012-mexikoban-mutatta-meg-csodas-testet-a-plus-size-modell-ashley-graham.htmlEzért lett alkoholista Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20161012-gesztesi-karoly-bevallottam-iert-lett-alkoholista-a-szinhazi-szerepei-miatt.htmlMiley Cyrusnak megeredt a nyelve: szexuális hovatartozásáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20161012-miley-cyrus-enekesno-a-szexualitasarol-meselt.htmlSütőlap és fánkocskák: hazánk celebjei, akik fakanalat ragadtak http://www.life.hu/sztarok/20161010-vajna-timea-es-majka-sztarok-akik-ettermet-nyitottak-hamburger-es-fank.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.