Majka és a legifjabb Majoros-baba egyszerűen zabálnivalók: FOTÓ!

játék család Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész és kisfia szuperédes párost alkotnak.

Pár nap múlva lesz fél éves Majoros Olivér, Majka és Dundika kisebbik fia. A piciről már korábban is láthattunk cuki képeket, de ez a mostani egyszerűen imádnivaló.

Forrás: Instagram/majoroshajnalka

Majka és Oilivér képét Dundika mutatta meg képmegosztó oldalán - a zenész láthatóan élvezi a játékot pici fiával! Olivér egyébként elég kiegyensúlyozott baba: igazi vigyorbomba!

Liptai Claudia szerint Bereczki Zolinak óriás boája vanhttp://www.life.hu/sztarok/20161009-liptai-claudia-szerint-bereczki-zolinak-orias-boaja-van-sztarban-sztar.htmlMuri Enikő a Sztárban szát színpadán ezúttal Janet Jackson egyik dalát adta elő.TV + Sztárok--"Mint egy punibáró" - Polyák Lillának jól beszólt a Sztárban sztár zsűrijehttp://www.life.hu/sztarok/20161009-polyak-lilla-a-sztarban-sztar-musoraban-pink-volt.htmlPolyák Lilla a Sztárban sztár színpadán ezúttal Pink bőrébe bújt. TV + SztárokOrigoGáspár Laci: "ByeAlex nem akart velem dolgozni"http://www.life.hu/sztarok/20161009-gaspar-laci-es-byealex-utalta-egymast-az-x-faktor-elott.htmlByeAlex és Gáspár Laci az X-Faktornak köszönhetően lettek jó barátok, korábban ki nem állhatták egymást. Alex a tehetségkutatóra való felkérést is majdnem visszautasította Laci miatt. TV + Sztárok--Amíg mi megfagyunk, Mihalik Enikő egy szál bugyiban csapatja a pálmafák alatthttp://www.life.hu/sztarok/20161008-mihalik-eniko-bugyis-palmafas-nyari-kepet-posztolt-intagramra.htmlNa jó, valójában csak szeretne pucéran pancsolni: a világhírű magyar modell egy nyárbúcsúztató régebbi képpel hergelte a rajongóit. TV + SztárokOrigoMegríkatta a mentorokat az egykor drogfüggő fiú: szomorú pillanatok! http://www.life.hu/sztarok/20161006-x-faktor-meghatodtak-a-mentorok-mate-produkcioja-utan-a-fiu-drogfuggo-volt.htmlMind a négy mentor könnyes szemmel hallgatta végig a 20 éves Máté produkcióját. A fiú évekkel ezelőtt drogfüggő volt. TV + SztárokOrigoPádár Alexandra fenekét tesztelték a Star Academy színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20161008-padar-alexandra-feneket-teszteltek-a-tv2-star-academy-szinpadan-kiderult-hogy-nagy-vagy-kicsi.htmlAlexandra a Let's get Loud című számra tekergette popsijár a Star Acadeym színpadán, az előadás végén pedig letesztelték, tényleg nagy-e a feneke. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.