Andor Éva korábban úgy gondolta, hogy soha többé nem fog a TV2-nél dolgozni

Forrás: TV2 -
műsorvezető interjú Tények kirúgás Andor Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tények műsorvezetője tíz hónap szünet után, tavasszal tért vissza újra a képernyőre. Bár ma már mosolyogva megy be dolgozni, korábban sokat szomorkodott a távozása miatt. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, tavaly májusban közös megegyezéssel távozott a TV2-től Andor Éva. A műsorvezető 13 évig dolgozott a a kereskedelmi adónál, a Színművészeti Egyetem másodévében, gyakornokként került a TV2-höz. Idén tavasszal aztán Kökény-Szalai Vivien, az új hírigazgató visszahívta a Tényekhez, de korábban azért megviselte, hogy annyi év után el kellett hagynia a TV2-t - írja az Origo.

Forrás: TV2

"Ez egy közös megegyezéses távozás volt, az előző vezetés hibájából úgy alakult, hogy el kellett mennem, de ezt én is így gondoltam akkor. Ezzel együtt nem volt jó dolog tizenhárom év után otthagyni a TV2-t, mintha véget ért volna az amerikai álom, amiről meséltem. Lehet hallani zseniális karmesterekről, akik vezénylés közben halnak meg, de ha nem ez az utad, akkor előbb-utóbb otthagyod a munkahelyedet, még ha imádod is.

Akkor tényleg úgy gondoltam, hogy én a TV2-nél soha az életben többé nem fogok dolgozni.

És ekkor is történt velem egy csodálatos, mesébe illő dolog: egy héttel később felhívott Szabó István, és azt mondta, sajnálja, hogy már nem vagyok ott a Tényekben. Le kellett ülnöm, és elkezdtek folyni a könnyeim, arra gondoltam, csak ezért megérte, akkor is, ha vége" - nyilatkozta a műsorvezető.

Hamarosan mérföldkőhöz érkezik Andor Éva: összeköltözik szerelmével

Későn érő típusnak tartja magát Andor Éva, hiszen 42 éves létére a jelenlegi párja az első férfi az életében, akivel összeköltözik.
Íme, a ValóVilág új lakója: Lóri helyére egy lány költözött, méghozzá Ginahttp://www.life.hu/sztarok/20161010-vv-lori-feladta-a-valovilagot-helyere-uj-lako-koltozott-be-gina.htmlLóri feladta a játékot, párbaj nélkül, önszántából vonult ki a villából. Döntésének a lakók számára igen komoly következménye lett: új ember költözött be a helyére. A helyzetet nem fogadták kitörő örömmel a játékosok, így biztosan nem lesz könnyű beilleszkednie Ginának, aki Lórit váltotta.TV + SztárokOrigoSingh Viki: "Nem vagyok az a vetkőzős leányzó" http://www.life.hu/sztarok/20161010-singh-viki-elarulta-hogy-mikor-fog-vetkozni-interju-az-enekessel.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a dögös énekesnőt, Singh Vikit faggatta arról, mi a véleménye egy meztelen fotózásról. Bár a sztár nem tartja elitélendőnek a dolgot, mégsem valószínű, hogy a jövőben ledobja a textilt. TV + Sztárok--Nem adja fel! Kulcsár Edina így küzd a betegsége ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20161009-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-kuzd-a-betegseg-ellen.htmlEdina a minap egy szexi képpel köszönt be rajongóinak, ám kiderült, nincs túl jó bőrben az egykori szépségkirálynő. TV + SztárokOrigoMegríkatta a mentorokat az egykor drogfüggő fiú: szomorú pillanatok! http://www.life.hu/sztarok/20161006-x-faktor-meghatodtak-a-mentorok-mate-produkcioja-utan-a-fiu-drogfuggo-volt.htmlMind a négy mentor könnyes szemmel hallgatta végig a 20 éves Máté produkcióját. A fiú évekkel ezelőtt drogfüggő volt. TV + SztárokOrigoElveszítette a Rihanna ellen indított plágiumpert egy amerikai művészhttp://www.life.hu/sztarok/20161008-elveszitette-a-rihanna-ellen-inditott-plagiumpert-egy-amerikai-muvesz-james-clar.htmlElutasította a francia bíróság James Clar amerikai dizájner beadványát, amelyben plágiummal vádolta Rihannát.TV + Sztárok--Vadon Jani kissé mereven ébredt Balázs kertjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20161007-vadon-jani-sebestyen-balazs-kertjeben-toltotte-az-ejszakat-mereven-ebredt.htmlVadon Jani arra vállalkozott, hogy egy hideg éjszakát Sebestyén Balázs kertjében tölt el, méghozzá sátorban. A rádiós élőben közvetítette az eseményeket, így az ébredést is, ami merevre sikerült.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.