Elképesztően cuki képet posztolt gyerekeiről Béres Alexandra

fitneszedző Béres Alexandra születésnap gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszedző kisebbik lánya, Flóra tegnap ünnepelte 2. születésnapját. A meghitt családi pillanatot Alexandra a Facebookon meg is osztotta rajongóival.

Elképesztően cuki, családi képeket posztolt Béres Alexandra. Persze a fényképezésből Alexandra indőebbeik lánya, a mosolygós Panna sem maradhatott ki! Flóra még csak két éves,ezért még nem tudott annyira örülni a szülinapi partinak, ahol a gyertyás, csokis torta mellett ajándékot is kapott.

Legutóbb arról írtunk, hogy a család augusztusban Flóra betegsége miatt nem tudott elmenni látogatóba a férj szüleihez Amerikába. A fitneszlady 1996-ban kötött házasságot Barna Krisztián fotóssal, akitől 7 évvel ezelőtt született meg első gyerekük Panna, majd 2014-ben Flóra.

Ő megteheti? Milliókat bukik Kim Kardashian http://www.life.hu/sztarok/20161010-milliokat-bukik-kim-kardashian-mert-szunetelteti-az-internetes-tevekenysegeit.htmlA pár nappal ezelőtti rablási balhé óta Kim Kardashian élete fenekestül felfordult. TV + Sztárok--A válóperek királynőjét kérte fel Angeline Jolie ishttp://www.life.hu/sztarok/20161010-laura-wasser-ugyvedet-kerte-fel-angelina-jolie-a-valashoz.htmlHa van Hollywoodban nő, aki minden válást tökéletesen lebonyolít, az csakis Laura Wasser lehet. TV + Sztárok--Depresszió helyett vadul csücsörít Selena Gomezhttp://www.life.hu/sztarok/20161010-selena-gomez-enekesno-mar-nem-depresszios.htmlNemrég még a depressziós Selena Gomezről szóltak a hírek, ám a jelek szerint a fiatal sztárnak kutya baja sincs. TV + SztárokOrigoKedves Ferenc Zimány Lindáról: "Mellette teljes az én életem"http://www.life.hu/sztarok/20161010-kedves-ferenc-zimany-linda-mellett-teljes-az-eletem-oszinten-nyilatkoztak-kapcsolatukrol.htmlRengeteg támadás érte Zimány Lindát és Kedves Ferencet, amikor nagyjából egy évvel ezelőtt nyilvánosságra hozták a kapcsolatukat. Ők azonban nem törődtek a rosszindulattal, mert egymásban végre megtalálták azt az embert, akivel le tudják élni az életüket. Ahogy fogalmaztak, megharcoltak ezért a szerelemért. TV + SztárokOrigoGareth Bale kiengedte magából az állatot: elszakadt a hajgumijahttp://www.life.hu/sztarok/20161010-gareth-bale-elvesztette-hajgumijat-a-gruzia-elleni-selejtezon-kiengedett-hajjal-focizott.htmlEgyszerű meccsnek indult a Grúzia elleni világbajnoki selejtező, míg Gareth Bale el nem vesztette a hajgumiját! Az internet népe teljesen megőrült a walesi sztárfocista sörényétől. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia élő adásban, könnyes szemmel emlékezett édesanyjárahttp://www.life.hu/sztarok/20161010-liptai-caludia-elo-adasban-konnyezte-meg-radics-gigi-produkciojat-edesanyjara-emlekeztette-az-opera.htmlA Sztárban sztár legutóbbi adásában Radics Gigi egy elegáns operával kápráztatta el a nézőket. A produkciója amellett, hogy remekül sikerült, Caludiában egy megható emléket idézett elő az édesanyjáról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.