Gareth Bale kiengedte magából az állatot: elszakadt a hajgumija

Forrás: AFP -
hajgumi haj Gareth Bale
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszerű meccsnek indult a Grúzia elleni világbajnoki selejtező, míg Gareth Bale el nem vesztette a hajgumiját! Az internet népe teljesen megőrült a walesi sztárfocista sörényétől.

Gareth Bale rajongói számára szép nap volt a Grúzia elleni meccs, ugyanis olyat láthattak, amit eddig még soha. A sztárfocista a mérkőzés hevében elvesztette hajgumiját, így egy jó ideig vállára omló fürtjeivel együtt küzdött a selejtezőn. Gareth Bale így nemcsak átalakult, hiszen kiengedett hajjal olyan, mintha egy másik ember lenne. Kemény arcvonásainak köszönhetően leginkább Tarzanra hasonlít, de még az internetet is felforgatták a róla készült fotók.

Forrás: AFP

Természetesen nagyon megosztotta a focista haja a rajongókat, volt, aki szerint eszméletlenül jól áll a sportolónak, de volt olyan is, aki a hajgumija megtalálását sürgette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.