Norbi romantikus ajándékkal lepte meg Rékát

virág Rubint Réka ajándék romantika Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már évek óta tart Norbi és Réka szerelme, akik soha nem feledkeznek meg arról, hogy megünnepeljék a kapcsolatukat. Erre nem kell különösebb alkalom, lehet, hogy éppen ez a boldogságuk titka.

Norbi és Réka szerelme minden bizonnyal kiállta az idők próbáját, ők tudják, hogyan kell évek múltán is fenntartani a lángot. A fitneszguru romantikus ajándékkal kedveskedett élete párjának, egy gyönyörű virággal várta haza Rékát, aki teljesen meghatódott a váratlan meglepetéstől. Meg is osztotta Instagram-oldalán, milyen szerencsés nő is ő, hogy egy ilyen romantikus férfi a férje. Már 14 éve hűséges társai egymásnak, nem csoda, hogy a haláluk után is együtt szeretnének lenni.

Gesztesi Károly: "Az alkohol nem kell ahhoz, hogy bulizzál"http://www.life.hu/sztarok/20161010-gesztesi-karoly-a-szinesz-szerint-nem-kell-alkohol-az-eletebe-interju.htmlA színész szerint alkohol nélkül is lehet jól szórakozni, bár korábban teljesen más felfogása volt ezzel kapcsolatban. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huNyilvánosan esett egymásnak Hajdú Péter és Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20161010-hajdu-peter-es-sarka-kata-egy-okmanyirodaban-estek-egymasnak-nyilvanosan-veszekedtek-a-gyerekek.htmlÚgy tűnik, elég nagy a feszültség Kata és Hajdú között, ha már nyilvános helyen, mások szeme láttára is veszekednek. Egy okmányirodában esett egymásnak a házaspár, akiknek válsága még egyáltalán nem oldódott meg. TV + Sztárok--Íme, a ValóVilág új lakója: Lóri helyére egy lány költözött, méghozzá Ginahttp://www.life.hu/sztarok/20161010-vv-lori-feladta-a-valovilagot-helyere-uj-lako-koltozott-be-gina.htmlLóri feladta a játékot, párbaj nélkül, önszántából vonult ki a villából. Döntésének a lakók számára igen komoly következménye lett: új ember költözött be a helyére. A helyzetet nem fogadták kitörő örömmel a játékosok, így biztosan nem lesz könnyű beilleszkednie Ginának, aki Lórit váltotta.TV + SztárokOrigoKern Andrást lemeszelték a rendőrök: villamossínen vezetetthttp://www.life.hu/sztarok/20161010-kern-andras-a-villamossineken-autozott-lekapcsoltak-a-rendorok-akar-150-ezer-forintot-is-fizethet-a.htmlA Jászai Mari-díjas színész rossz döntést hozott: a villamossínekre felhajtva próbálta elkerülni a várakozást, de lekapcsolták a rendőrök. TV + SztárokOrigoAndor Éva: "A TV2-nél soha az életben többé nem fogok dolgozni"http://www.life.hu/sztarok/20161010-andor-eva-interju-a-tenyek-musorvezetoje-rosszul-viselte-a-kirugast.htmlA Tények műsorvezetője tíz hónap szünet után, tavasszal tért vissza újra a képernyőre. Bár ma már mosolyogva megy be dolgozni, korábban sokat szomorkodott a kirúgása miatt. TV + SztárokOrigoExkluzív interjú VV Lórival- ezért adta fel a játékothttp://www.life.hu/sztarok/20161010-vv-lori-kuzdelem-parbaj-nelkul-feladta-a-jatekot-kikoltozott-a-villabol-csaladja-miatt.htmlNem túl sokszor fordul elő a Való Világban, hogy egy lakó feladja a játékot, de Lóri így tett. Mint mondta, már régóta fontolgatja, hogy nem szeretné folytatni és nem tudta kiűzni ezt a gondolatot a fejéből. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.