Singh Viki: "Nem vagyok az a vetkőzős leányzó"

Fotó: Tv2 -
Playboy Singh Viki videó vetkőzés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a dögös énekesnőt, Singh Vikit faggatta arról, mi a véleménye egy meztelen fotózásról. Bár a sztár nem tartja elitélendőnek a dolgot, mégsem valószínű, hogy a jövőben ledobja a textilt. 

A Rising Star egykori énekesnője indiai gyökerekkel rendelkezik, édesapja Indiából költözött Magyarországra. A fiatal lány elmondása szerint a családban igen szigorú szabályok vannak, így nem biztos, hogy bárki örült volna egy meztelen fotózásnak. Bár édesapja nem köti meg Viki kezét, a sztár inkább kerüli az ilyen tipusú felkéréseket.

Szerinted beszélnek a celebjeink angolul? - Videó

Angolnyelv-tudásukról faggata a Life.hu riportere celebjeinket egy sportrendezvényen. Videónkból kiderült, hogyan beszél idegen nyelven Aleska Diamond, Singh Viki, Lola, Judy és Kulcsár Edina.
Exkluzív interjú VV Lórival- ezért adta fel a játékothttp://www.life.hu/sztarok/20161010-vv-lori-kuzdelem-parbaj-nelkul-feladta-a-jatekot-kikoltozott-a-villabol-csaladja-miatt.htmlNem túl sokszor fordul elő a Való Világban, hogy egy lakó feladja a játékot, de Lóri így tett. Mint mondta, már régóta fontolgatja, hogy nem szeretné folytatni és nem tudta kiűzni ezt a gondolatot a fejéből. TV + SztárokOrigoMajka és a legifjabb Majoros-baba egyszerűen zabálnivalók: FOTÓ!http://www.life.hu/sztarok/20161009-majka-zenesz-es-pici-fia-nagyon-cukik.htmlA zenész és kisfia szuperédes párost alkotnak.TV + SztárokOrigoVégre! VV Evelin cickókat villantott!http://www.life.hu/sztarok/20161009-vv-evelin-mellett-villantott-oltozkodes-kozben.htmlCsak egy átlagos öltözködésnek indult – már ha lehet átlagosan öltözködni, miközben emberek százezrei figyelik minden mozdulatod – a vége viszont egy kis cickóvillantás lett. TV + Sztárok--Megvan a Star Academy hatodik élő showjának kiesőjehttp://www.life.hu/sztarok/20161008-a-tv2-star-academy-tehetsegkutato-hatodik-elo-show-kiesoje.htmlVéget ért a Star Academy hatodik élő showja, és egy versenyzőnek megint mennie kellett. TV + Sztárok--A kamerák és Mici előtt maszturbált VV Krisztián (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161007-vv-krisztian-eddig-birta-onkielegitest-vegzett-az-agyban-a-villalako.htmlVV Krisztián és Mici között a kezdetektől furcsa a kapcsolat. Izzik köztük a levegő, vonzódásuk mégsem teljesedett még ki, illetve csak félig. Múlt éjjel ugyanis magasabb szintre léptek... TV + SztárokOrigoOszter Sándor megszólalt az ellene folyó bírósági ügyrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161007-oszter-sandor-megszolalt-facebookon-az-ellene-felhozott-vadakkal-kapcsolatban-nem-ismeri-el.htmlBefolyással való üzérkedés: ezzel a váddal kell állítólag szembenézni Oszter Sándornak, aki azonban tagadja, hogy elkövetett volna bármi ilyesmit. Erről párja Facebook-oldalán tudatta a rajongóit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.