Párizs utcáján megtalálták Kim Kardashian egyik ellopott ékszerét

Forrás: Instagram/kim kardashian -
kim kardashian kereszt rablás ékszer gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség úgy gondolja, hogy a rablók szándékosan vesztették el a 33 ezer dollárt érő gyémátos keresztet.

A valóságshow-sztárt október 3-án Párizsban, a szállodai szobájában rabolták ki fegyveresek. Kimtől több 10 millió dollár értékű ékszert loptak el, többek között egy hatalmas 20 karátos gyémántgyűrűt, amit Kardashian Instagramján is megmutatott. Kiderült egy járókelő a rablás utáni napokban megtalálta az egyik 33 ezer dollárt (kb. 9 millió forintot) érő ékszert a város utcáján. A rablók menekülés közben hagytak el a gyémántos keresztet, feltehetően szándékosan. A platinába illesztett gyémántköves medált a szállodához közel a járdán vette észre egy járókelő - írja a Huffinton Post.

Forrás: Instagram/kim kardashian

A párizsi rendőrség biztos benne, hogy profi bandával van dolguk, akik alaposan megszervezték a rablást.

Úgy gondolják az elhagyott ékszer csak félrevezetés,

hogy a nyomozók azt higgyék, amatőrök követék el a bűncselekményt. A 13 ellopott ékszer közül ez a "legolcsóbb" amit a rablók maguk mögött hagytak. A keresztről a rendőrök megpóbálnak DNS mintát venni, hogy elcsípjék az elkövetőket.

Szabó Zsófi feleségként tér vissza a képernyőre http://www.life.hu/sztarok/20161011-szabo-zsofi-story-extra-haziasszonya-most-mar-felesegkent-szerepel-majd.htmlZsófit esküvője után a Story Extra háziasszonyaként láthatjuk viszont. A sztár rengeteg pozitív energiával kezdte az októbert. TV + SztárokOrigoD. Tóth Kriszta összecsapott Sebestyén Balázzsal http://www.life.hu/sztarok/20161011-sebestyen-balazs-oszinte-vallomasa-d-toth-kriszta-nem-hagyta-szo-nelkul-a-dolgot.htmlA Zeitgeist (Korszellem) című előadás a Pesti Színházban került megrendezésre, ahol több minden kiderült a Morning Show egyik műsorvezetőjéről. Az elhangzott kijelentésekre gyorsan jött a válasz. TV + SztárokOrigoDúl a szerelem? Pal­vin Barbi után jött Budapestre Lewis Ha­mil­tonhttp://www.life.hu/sztarok/20161011-lewis-ha-mil-ton-budapesten-a-sztar-talan-pal-vin-barbi-miatt-jott-a-fovarosba.htmlA hírek szerint nemcsak a dögös magyar modell, de a Forma-1 sztárja is Budapesten van. Vajon ma is együtt múlatják az időt? TV + SztárokOrigoSzupervékonyan, formásra töltött ajkakkal pózol Britneyhttp://www.life.hu/sztarok/20161011-elkepesztoen-vekonyra-fogyott-britney-spears-orulten-szexi-kepet-posztolt.htmlBritney Spears elképesztően vékony és szexi képeket posztolt magáról. Sőt! Úgy tűnik a száját is feltöltette a még tökéletessebb külsőért. TV + Sztárok--Esküvő lefújva: Szakított Rihanna és Drakehttp://www.life.hu/sztarok/20161011-eskuvo-lefujva-szakitott-rihanna-enekesno-es-drake.htmlÚgy volt, hogy hamarosan oltár elé állnak Riri szülőhazájában, Barbadoson, ám most a szakításuktól hangos a sajtó. TV + Sztárok--Dobó Kata arcára nem akárki nyomott puszithttp://www.life.hu/sztarok/20161010-dobo-kata-abel-anita-es-jozan-laszlo-szelfizik.htmlA magyar színésznő a munkájáról posztolt egy cuki képet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.