Rendkívüli bejelentéssel érkezett a Depeche Mode

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Rainer Jensen -
sajtótájékoztató Milánó Depeche Mode
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Depech Mode napok óta hangoztatja, hogy hamarosan rendkívüli bejelentést fognak tenni élőben, Milánóból. A rajongók tűkön ülvek izgatottan várták, hogy miről szól majd bandájuk sajtótájékoztatója. Kiderült, hogy Budapest is érintett!

Ma tartotta rendkívüli sajtótájékoztatóját a Depeche Mode, nagyon izgalmas hírekkel várták a rajongóikat. Már napok óta hangoztatták Facebook-oldalukon és Twitteren is, hogy senki ne felejtse el figyelemmel kísérni mondanivalójukat. Egyenesen Milánóbol jelentkeztek be, amit az együttes oldalán követhetett élőben bárki, akit érdekel.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Rainer Jensen

A rajongók persze vad találgatásokba kezdtek arról, hogy vajon mi lehet az a nem mindennapi dolog, ami miatt már napok óta lázban tarttotta az együttes a követőit. Kiderült, hogy a tavaszi világkörüli turnéjukról számoltak be, aminek Budapesten is lesz állomása! A 2017 tavaszán induló koncertsorozat alatt csak Európában 32 koncertet adnak, 21 országban!

Dúl a szerelem? Pal­vin Barbi után jött Budapestre Lewis Ha­mil­tonhttp://www.life.hu/sztarok/20161011-lewis-ha-mil-ton-budapesten-a-sztar-talan-pal-vin-barbi-miatt-jott-a-fovarosba.htmlA hírek szerint nemcsak a dögös magyar modell, de a Forma-1 sztárja is Budapesten van. Vajon ma is együtt mulatják az időt? TV + SztárokOrigoCsapás csapás hátán! Kirabolták Kozso megújult teaházát http://www.life.hu/sztarok/20161011-kozso-teahaza-megujult-de-maris-kiraboltak.htmlAlig nyitott meg Kozso megújult teaháza, máris kifosztották. A Facebook-oldalukra kirakott poszt szerint az illető egy zártkörű rendezvényt szeretett volna szervezni, ezért sokszor megfordult náluk. Az egyik alkalommal viszont kirabolta az üzletet. TV + SztárokOrigoHajdú máris reagált Havas beszólására: kemény viszontválaszhttp://www.life.hu/sztarok/20161011-hajdu-peter-reagalt-facebookon-havas-henrik-beszolasara-facebookon.htmlHavas Henrik elmondta véleményét újdonsült kollégájáról, Hajdú Péterről. Nem dicsérte túl a Tanár Úr, szerinte a riporterkedéshez és a nőkhöz nem ért a Frizbi műsorvezetője. Nem kellett sokat várni Hajdú Péter válaszára, aki szintén nem finomkodott. TV + SztárokOrigoDrogdíler és hullamosó: sztárok, akik egykor kétkezi munkából éltek http://www.life.hu/sztarok/20161010-beyonce-vagy-harrison-ford-drogdilerkent-dolgozott-a-hires-vilagsztar-tim-allen.htmlHírnév, pénz és több millió rajongó világszerte. Ezek a világsztárok ma már igazi A-listás celebeknek minősülnek Hollywoodban, akiket mindenki ismer. Bár az utóbbi években csak a képernyőn láthatjuk őket, volt idő, amikor találkozhattunk volna velük akár egy hullaházban is. Összeállításunkból megtudhatod, ki mivel kereste a kenyerét, mielőtt a vörös szőnyegre lépett. TV + SztárokOrigoLerántotta vendége felsőjét a pofátlan műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20161011-yola-berrocalrol-elo-adasban-rantotta-le-a-felsot-a-musorvezeto.htmlA műsorvezető élő adásban rántotta le a felsőt a spanyol szexbombáról. Óriási villantás lett a vége. TV + SztárokOrigoÚjabb beszólás! Havas Henrik keményen bírálta Hajdú Péterthttp://www.life.hu/sztarok/20161011-havas-henrik-szerint-hajdu-peter-nem-ert-a-riportrekedeshez-es-a-nokhoz.htmlHajdú Péter műsora vasárnap debütált az ATV-n, immár ismét kollégák lettek Havas Henrikkel. A Tanár úr azonban nem hajlandó nézni az adást, ugyanis elmondása szerint idegesíti őt Hajdú a képernyőn, aki szerinte ráadásul rossz riporter. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.