Vége a titkolózásnak: férjnél van, de a lányokat is szereti a sorozatsztár

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Craig Barritt -
Sara Ramirez Grace klinika biszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem véletlen, hogy a Grace klinikán is biszexuális doktornőt alakít Sara Ramirez. 

A színésznő a napokban egy Los Angeles-i rendezvényen mesélt arról, hogy bár férjnél van, a nőkhöz is vonzódik. Sara évek óta Ryan DeBolt felesége, ám ennek ellenre korábban is felmerült már, hogy a nőket is kedveli.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Craig Barritt

A sorozatsztár a Twitter oldalán írt rajongóinak, és a következő jelzőkkel illette saját magát: többnemzetiségű, színes bőrű, biszexuális, mexikói–ír amerikai és bevándorló. Sara egyébként a sorozatban is mindkét nemhez vonzódik: ő alakítja dr. Callie Thorne-t, a biszexuális doktornőt.

Esküvő lefújva: Szakított Rihanna és Drakehttp://www.life.hu/sztarok/20161011-eskuvo-lefujva-szakitott-rihanna-enekesno-es-drake.htmlÚgy volt, hogy hamarosan oltár elé állnak Riri szülőhazájában, Barbadoson, ám most a szakításuktól hangos a sajtó. TV + Sztárok--Egy csipetnyi izgalom: élő adásban keltek önálló életre az időjós kebleihttp://www.life.hu/sztarok/20161006-daniela-crudu-elo-adasban-villantott-ciciket.htmlDaniela Crudura nem mondhatnánk, hogy szégyenlős lány lenne. Jó párszor került már kínos helyzetbe kamerák előtt. TV + SztárokOrigoGareth Bale kiengedte magából az állatot: elszakadt a hajgumijahttp://www.life.hu/sztarok/20161010-gareth-bale-elvesztette-hajgumijat-a-gruzia-elleni-selejtezon-kiengedett-hajjal-focizott.htmlEgyszerű meccsnek indult a Grúzia elleni világbajnoki selejtező, míg Gareth Bale el nem vesztette a hajgumiját! Az internet népe teljesen megőrült a walesi sztárfocista sörényétől. TV + SztárokOrigoNorbi romantikus ajándékkal lepte meg Rékáthttp://www.life.hu/sztarok/20161010-schobert-norbi-romantikus-ajandekkal-lepte-meg-rubint-rekat.htmlMár évek óta tart Norbi és Réka szerelme, akik soha nem feledkeznek meg arról, hogy megünnepeljék a kapcsolatukat. Erre nem kell különösebb alkalom, lehet, hogy éppen ez a boldogságuk titka. TV + SztárokOrigoRihanna pert nyert! Több millió dollár maradt a sztár zsebébenhttp://www.life.hu/sztarok/20161010-elutasitotta-a-francia-birosag-james-clar-amerikai-dizajner-beadvanyat-rihanna-nyert.htmlElutasította a francia bíróság James Clar amerikai dizájner beadványát, amelyben plágiummal vádolta Rihannát. TV + Sztárok--Sarka Kata hamarosan újra férjhez megy?http://www.life.hu/sztarok/20161010-sarka-kata-ujra-ferjhez-megy-szabo-zsofi-eskuvojen-o-kapta-el-a-menyasszonyi-csokrot.htmlSarka Kata a férje nélkül, csak a gyermekei társaságában vett részt Szabó Zsófi esküvőjén, aki egyre több részletet oszt meg a lagziról. Ezúttal egy videót osztott meg a nagy napról, amin az is látható, hogy Sarka Kata a hajadon lányok között tolong az esküvői csokorért... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.