Mary-Kate Olsen Woody Allen Salma Hayek Thalía Sodi Hugh Jackman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Egy embert akkor látunk a legtökéletesebbnek, amikor beleszeretünk” – mondta Stephanie Dowrick új-zélandi származású írónő. Hogy van-e valóságtartalma ennek a kijelentésnek? Biztosan, elég, ha ezekre a sztárpárokra pillantunk. Bár sokan megszólták őket a kapcsolatukért, ők mégis hosszú évek óta kitartanak egymás mellet. De vajon mi a titkuk, hogyan jutottak el odáig, ahol most tartanak? Összeállításunkból kiderül.

Woody Allen – Soon-Yi Previn

Mint minden hollywoodi sztár, ő is szerette a szép nőket, így számtalan feleséget „szerzett” magának. Első házastársa Harlene Rosen volt, majd 1966-ban elvette a színésznő Louise Lassert, akivel mindössze három évig szerették egymást. Allen pár évvel később kapcsolatba került Mia Farrow-val, akivel egy közös gyermekük született. Bár nagy lehetett a szerelem, a színésznő végül egy hatalmas botránnyal zárta le közös múltjukat: megvádolta a rendezőt, hogy örökbe fogadott gyermekei közül a még középiskolás Soon-Yivel, sőt másik örökbe fogadott kislányával, Dylannel is szexuális kapcsolatba került. Az állítás egyik fele igaznak bizonyult: 1997-ben Woody feleségül vette Soon-Yit, akivel ma már két gyermeket nevelnek. Az idő őket igazolta, a frigy immár majdnem 20 éve tart, a 79 éves Woody pedig korábban elárulta, mitől működik a sokak által vitatott kapcsolatuk.

Forrás: AFP/Patrick Kovarik

Hugh Jackman – Deborra-Lee Furness

A 48 éves színész 1996-ban állt oltár elé a nála 13 évvel idősebb szerelmével. Deborra az ausztrál Correlli című sorozat forgatásán találkozott először a jóképű sztárral, akivel mindössze egy évig jártak. A rossz hírek szerint kapcsolatuk igen egyoldalú, hiszen Jackmant már többen is meggyanúsították, hogy valójában meleg, és a házasságával csak a látszatot próbálja fenntartani. Ezek az állítások sosem nyertek megerősítést. Deborra az együtt töltött évek alatt kétszer is elvetélt, így egy idő után lemondtak a saját csemetékről. Később két örökbe fogadott gyermek szülei lettek.

Egyetlen találkozás is elég ahhoz, hogy ráébredjünk, ezzel az emberrel akarjuk leélni az életünket.

Forrás: AFP/Robin Marchant

Salma Hayek – François-Henri Pinault

Tipikusan az a kapcsolat, amit senki sem ért. A pár első közös képei láttán sok rajongó felhördült, hiszen nem értették, hogy a gyönyörű mexikói származású színésznő miért pont François mellett tette le a voksát. François-Henri Pinault 2005 óta vezeti a családi vállalatot. Évente körülbelül 28 milliárd dollárt termelő cége, a PPR generálja vagyonának jelentős részét, és olyan luxusmárkákat tudhat magáénak, mint a Gucci, a Bottega Veneta vagy az Yves Saint Laurent. A szerelmesek rövid együttjárás után 2009-ben, titokban házasodtak össze, ami azért is volt meglepő, mert egy évvel korábban felbontották az eljegyzést.

A jó házasság tele szeretettel, a legnagyobb eredmény az életemben”

nem a szex tart

Forrás: AFP/Francois Guillot

Thalía Sodi – Tommy Mottola

A Rosalinda című szappanopera sztárja a mai napig fantasztikusan néz ki. Nem csoda, hogy a nála 22 évvel idősebb férje szerencsés férfinak vallja magát. Tommy Mottola igazi nagyágyúnak számít a médiában, hiszen milliomos zenei producer, akit az egész szakma ismer. A pár még a kilencvenes évek végén talált egymásra. Egy Gloria Estefan férje által rendezett családi-baráti bulin futottak össze, ahol elmondásuk szerint azonnal egymásba szerettek. Bár rosszindulatú hírek itt is szárnyra kaptak:

sokak szerint a mexikói színésznő inkább Tommy pénztárcáját tartotta vonzónak, mintsem a külsejét.

Az évek azonban őket igazolják, hiszen lassan 17 éve élnek házasságban, és két gyermekük is született. Thalía nemrég egy interjúban vallott arról, hogy mi is tartja őket össze a férjével. A választól te is padlót fogsz!

Forrás: AFP/Craig Barritt

Mary-Kate Olsen – Olivier Sarkozy

Az egykori gyereksztár körülbelül úgy néz ki 47 éves férje mellett, mintha a lánya lenne. Mary-Kate Olsen 2015-ben, New Yorkban mondta ki a boldogító igent kedvesének, Olivier Sarkozynek. A pár három év együtt járás után döntött a házasság mellett, amivel alaposan meglepték a rajongókat. A ma már divattervezőként tevékenykedő sztár egy igen szűk körű, mindössze 50 fős szertartáson fogadott örök hűséget egy manhattani magánrezidencián. A jelek szerint nem számít a 17 év korkülönbség. Pár hónappal ezelőtt felröppentek ugyan hírek arról, hogy a csinos szőkeség babát vár, ez azonban hamar kacsának bizonyult.

Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.