Csak nem? Időutazó lenne Matt Damon?

Forrás: AFP, reddit.com -
időutazás színész sztárok Hollywood Matt Damon A Bourne-rejtély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az időutazás még nem lehetséges, vagy csak nem tudunk róla. Akkor hogy lehet az, hogy előkerült egy kép, amin olyan, mintha Matt Damon szerepelne azelőtt, mielőbb egyáltalán megszületett volna?

Egy nagyon izgalmas képet osztott meg a Redditen a Coffeeandtrout nevű felhasználó. A fotó egy régi, fekete-fehér családi fénykép, amin ránézésre a hollywoodi filmsztár, Matt Damon szerepel. A kép 1961-ben készült, Matt viszont ekkor még csak tervben sem volt, a színész ugyanis 1970-ben született.

Forrás: AFP, reddit.com

Valójában persze nem Matt Damon van a képen, hanem a képet feltöltő édesapja, aki egyébként 1941-ben született, és 1961-ben házasodott.

Ekkor készült a fotó, amihez maga a feltöltő is odaírta, hogy szerinte nagyon hasonlít a színészre az édesapja. Ez tagadhatatlan: a hasonlóság egyszerűen hihetetlen!

Az emberek amúgy is imádják az efféle hasonlóságokat: korábban már bemutattuk azt a lányt, aki elképesztően hasonlít Taylor Swift énekesnőre, de Liptai Claudia alteregójáról is írtunk a közelmúltban.

Sütőlap és fánkocskák: hazánk celebjei, akik fakanalat ragadtak http://www.life.hu/sztarok/20161010-vajna-timea-es-majka-sztarok-akik-ettermet-nyitottak-hamburger-es-fank.htmlHamburger, olasz ételkülönlegesség és magyaros fogások – nem, most nem egy étterem kínálatát soroljuk. Hazánk sztárjai közül többen sikeres étteremtulajdonosok, ahová nemcsak a finom falatokért, de egy-egy közös képért is beugranak a rajongók. Utánajártunk, kik azok a hírességek, akik a legmenőbb éttermekkel rendelkeznek Magyarországon. TV + Sztárok--Így simogatta egymás nyelvét Soma és Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20161012-soma-es-evelin-csokoloztak-a-valovilagban-huto-mogott.htmlSoma és Evelin eddig nem nagyon jutott egyről a kettőre, de Gina buliján sikerült annyi alkoholt inniuk, hogy mindketten levetkőzzék gátlásaikat. Soma végül célt ért, és a hűtő mögé bújva tette magáévá Evelin száját. TV + SztárokOrigoRendkívüli bejelentéssel érkezett a Depeche Modehttp://www.life.hu/sztarok/20161011-rendkivuli-bejelentesre-keszul-a-depeche-mode-eloben-milanobol.htmlA Depech Mode napok óta hangoztatja, hogy hamarosan rendkívüli bejelentést fognak tenni élőben, Milánóból. A rajongók tűkön ülvek izgatottan várták, hogy miről szól majd bandájuk sajtótájékoztatója. Kiderült, hogy Budapest is érintett! TV + Sztárok--Máris bedobták Vajna Timi fánkozójának ablakáthttp://www.life.hu/sztarok/20161011-vajna-timi-fankozojanak-ablakat-bedobtak-facebookon-akadt-ki.htmlVajna Timi, aki amúgy unikornissal a fenekén edz, Facebook-oldalán tette közzé, hogy bizony vadiúj fánkozójban máris kárt tettek a huligánok. TV + Sztárok--Gáspár Evelin megmutatta új szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20161011-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-megmutatta-uj-kiskutyajat.htmlOdáig vannak a rajongók Gáspár Győző lánya, Evelin legújabb szerelméért. Ez nem is csoda: az új jövevény iszonyatos édes! TV + SztárokOrigoD. Tóth Kriszta összecsapott Sebestyén Balázzsal http://www.life.hu/sztarok/20161011-sebestyen-balazs-oszinte-vallomasa-d-toth-kriszta-nem-hagyta-szo-nelkul-a-dolgot.htmlA Zeitgeist (Korszellem) című előadás a Pesti Színházban került megrendezésre, ahol több minden kiderült a Morning Show egyik műsorvezetőjéről. Az elhangzott kijelentésekre gyorsan jött a válasz. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.