Ez a legújabb trend? Mezítláb utazott a bájos Elle Fanning

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Hgvc -
sztárok mezítláb Elle Fanning
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az biztos, hogy egy sok órás repülőút már akkor sem tud kényelmes lenni, ha az ember lánya edzőcipőben és melegítőben utazik. Elle Fanning azonban tett róla, hogy a lábai a lehető legtöbbet pihenhessenek az utazás alatt. 

A Los Angeles-i reptéren kapták lencsevégre Elle Fanning színésznőt, aki nem kis feltűnést keltve hagyta el a terminált. A színésznő Los Angeles-be érkezett, egy csinos, rózsaszín kosztümöt viselt, cipő és zokni azonban nem volt rajta.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Hgvc

Ám nem csak azért lehetett mezítláb, mert a kapuknál ellenőrzik az utasokat: a színésznő végig cipő nélkül közlekedett, és így is hagyta el a repteret.

Teljesen érthető, hogy Elle-nek elege van a tűsarkú cipőkből - nem ő az egyetlen Hollywoodban. Tavaly Kristen Stewart - ki más - ülte végig filmpremierjét mezítláb, nemrég pedig Julia Roberts vonult mezítláb a vörös szőnyegen. Hát, ha neki lehetett, akkor mindenkinek lehet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.