Többmilliós végrehajtás indult Bálint Antónia ellen

Forrás: TV2 -
kártérítés szépségkirálynő Bálint Antónia bíróság végrehajtás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő a Facebook-oldalán sértegette gyermekének apját és annak feleségét. Ezért a bíróság kétmillió forintos kártérítésre ítélte Toncsit. Nem fizetett, most végrehajtást kértek ellene.

Nagyon csúnyán ért véget Antónia és László kapcsolata. A férfival már többször a bírósághoz kellett fordulniuk, hogy vitás kérdéseiket rendezzék. A botrányos szakítás után nem igazán válogatta meg a szavait Antónia, a közösségi oldalán többször tett sértő kijelentéseket gyermeke apjára és annak feleségére. A Facebookon megvádolt édesapa és kedvese ez után bírósághoz fordultak, és feljelentették az egykori szépségkirálynőt. A pert nyár elején meg is nyerték.

Egy-egy millió forintos kártérítést ítélt meg a bíróság Rózsának és Lászlónak, és még a 300 ezer forintos perköltséget is Antóniának kell kifizetni.

Ha ez nem lenne elég, a bíróság határozata alapján két alkalommal hirdetésben kell bocsánatot kérnie Antóniának egy országos napilapban, a meghatározott szöveget pedig a közösségi oldalán is meg kell jelentetnie.

Forrás: TV2

Antónia nem fizetett, és hirdetésben sem kért bocsánatot, ezért volt párja és annak felesége Földesi-Béres Rózsa végrehajtást indítottak ellene. A Borsnak az ügy kapcsán a nő azt nyilatkozta: "Tekintettel arra, hogy az elmúlt évek során a másik fél gonosz, rosszindulatú és hazug megnyilvánulásai teret kaptak irányomban a médiában, így most kivételt teszek, és megerősítem, hogy a hír igaz. Amennyiben az alperes kifizeti, vagy a végrehajtó behajtja a számomra megítélt egymillió forintos kártérítést, annak teljes összegét a fiamra fogom költeni. Hiszen akkor döntöttem a bírósági eljárás mellett, amikor

az alperes már arra is vette a bátorságot, hogy a gyermekemet is belekeverje az ellenem irányuló ámokfutásába.

Mindezt a nagy nyilvánosság előtt. Akkor és ott telt be az a bizonyos pohár." Bálint Antónia az ügyben nem kívánt nyilatkozni. Egy független ügyvéd, dr. Magyar György elmondta: "A nyilvántartásokat átvizsgálva bármire rátehetik a kezüket, amiből pénzt tudnak csinálni a tartozás kiegyenlítésére. Autó, lakás, bankszámla, mindenhonnan szedegethetnek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.