Elhunyt a világhírű gördeszkás, modell Dylan Rieder - 28 éves volt

Forrás: Twitter -
modell sztárok gördeszkás Dylan Rieder
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dylan Rieder egy elég ismert modell volt, ráadásul profi gördeszkás. A fiú 28 éves korában, komoly betegségben hunyt el. 

"Ma, október 12-én Dylan Joseph Rieder elhunyt a leukémia szövődményei miatt" - közölte a férfi menedzsere a Jenkem magazinnal. "Imádta az életet, a művészetet, a zenét, a divatot, és persze a gördeszkázást. Dylan szerető fiú volt, testvér és barát" - áll a közelényben. A család virágok helyett a azt kéri, inkább jótékony célra adományozzon, aki akar. A felajánlásokat az a Dr. Stephen Forman kapja, aki nemzetközi kutatásokat végez a rákkutatással kapcsolatban Kaliforniában.

Dylan 9 éves kora óta gördeszkázott, és már 13 évesen komoly versenyeket nyert. A modellkedést is szerette, ahogy őt is a tervezők: dolgozott Alexander Wangnak, a DKNY-nak, modellt állt Cara Delevingne és Jourdan Dunn modellekkel, és szerepelt a Vogue magazinban is.

Forrás: Twitter

Sajnos nem a fiatal modell az első, akit legyőzött a rák: korábban itt szedtük össze azokat a filmsztárokat, akik szintén ebben a betegségben hunytak el.
Milliárdos férfi vette el a gyönyörű magyar színésznőt, Csősz Boglárkáthttp://www.life.hu/sztarok/20161013-csosz-boglarkat-a-magyar-szinesznot-milliardos-torok-uzletember-vette-felesegul.htmlHat évvel ezelőtt mondta ki a boldogító igent a milliárdos török üzletembernek, aki hercegnőhöz méltóan bánik az egykori szépségkirálynővel, vagyis a tenyerén hordozza! Csősz Boglárka élete irigylésre méltó.TV + SztárokTöbb milliós végrehajtás indult Bálint Antónia ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20161013-balint-antoniat-ket-millios-karteritesre-itelte-a-birosag-nem-fizetett-most-vegrehajtas-indul.htmlAz egykori szépségkirálynő Facebook oldalán sértegette gyermekének apját és annak feleségét. Ezért a bíróság két millió forintos kártérítésre ítélte Toncsit. Nem fizetett, most végrehajtást kértek ellene. TV + SztárokOrigoSomló Tamás özvegye: “Lett egy másik kapcsolatom, de együtt maradtunk”http://www.life.hu/sztarok/20161013-somlo-tamas-ozvegye-gyongyver-bevallotta-volt-egy-masik-kapcsolata-mig-a-zenesszel-elt.htmlMár négy éve tudták, hogy Somló Tamás menthetetlen, mégsem akarták a nyilvánosság elé tárni a zenész állapotát. Özvegyével, Gyöngyvérrel 24 évig éltek együtt különleges kapcsolatban: akkor is, amikor a nőnek egy másik szerelme volt. TV + Sztárok--Sütőlap és fánkocskák: hazánk celebjei, akik fakanalat ragadtak http://www.life.hu/sztarok/20161010-vajna-timea-es-majka-sztarok-akik-ettermet-nyitottak-hamburger-es-fank.htmlHamburger, olasz ételkülönlegesség és magyaros fogások – nem, most nem egy étterem kínálatát soroljuk. Hazánk sztárjai közül többen sikeres étteremtulajdonosok, ahová nemcsak a finom falatokért, de egy-egy közös képért is beugranak a rajongók. Utánajártunk, kik azok a hírességek, akik a legmenőbb éttermekkel rendelkeznek Magyarországon. TV + Sztárok--Miley Cyrusnak megeredt a nyelve: szexuális hovatartozásáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20161012-miley-cyrus-enekesno-a-szexualitasarol-meselt.htmlMiley Cyrus a világ egyik legirigyeltebb nője, hiszen kedvese a nagyon jóképű Liam Hamsworth színész. Ám nem volt ez mindig így: az énekesnő korábban ugyanis a nőkhöz is vonzódott. TV + Sztárok--Ezért lett alkoholista Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20161012-gesztesi-karoly-bevallottam-iert-lett-alkoholista-a-szinhazi-szerepei-miatt.htmlGesztesi Károly már többször vallott alkoholproblémáiról, de függőségének okát eddig nem mondta el. Ezúttal azonban őszintén beszámolt arról is, miért kezdett el lecsúszni a lejtőn. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.