Parázs hangulat uralkodott a villában: megtörtént a kiválasztás

VV Mici VV Zseraldin kiválasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zseraldin kiválasztotta azt a személyt, akivel meg akarja majd vívni vasárnap a maga harcát. Mici csuklójára került a kék kendő, amit a villalakó nem viselt el kiakadás nélkül.

Ismét lezajlott a szokásos kiválasztás, ezúttal Zserladinnak kellett valaki kezére rákötni a kék kendőt. A villalakó nem beszélt félre, és rövid, de tömör indoklás után megnevezte leendő ellenfelét.

Forrás: RTL II

"Ma egy olyan emberre fogom tenni a kék kendőt, aki számomra eljátszott három dolgot. Eljátszotta a bizalmamat, eljátszotta a tiszteletet, és hátbaszúrt. Bennem az még mindig bennem van" - hangzott Zserladin okfejtése, majd Mici kezére kötötte a kék kendőt. A kiválasztott nem viselte túl jól, hogy neki kell párbajoznia vasárnap, szerinte Zseraldin indoklása nem állja meg a helyét. "Gyáva dolognak tartom, amit ő csinált" - mondta Mici.

Bud Spencer fia: "Édesapám egy igazán jó apa volt"http://www.life.hu/sztarok/20161014-bud-spencer-fia-nyilatkozott-a-szinesz-gyermeke-sok-mindent-arult-el-edesapjarol.htmlMagyar kamerák előtt még biztosan nem beszéltek ilyen őszintén a híres olasz sztár életéről. Most egyenes a családtagja árult el intim részleteket. TV + Sztárok--Berki az esküvőjét is vállalkozásnak tekinthttp://www.life.hu/sztarok/20161014-berki-krisztian-elmondta-az-eskuvojere-is-ugy-tekint-mint-egy-vallalkozasra.htmlBeki Krisztián végre megkérte gyermeke anyja, Pamela kezét. A kiváló üzleti érzékkel megáldott műsorvezető nem titkolja, hogy esküvőjét vállalkozásnak tekinti, amiből pénzt akar keresni. TV + SztárokOrigoTörőcsik Mari megtervezte temetését: “Szórjanak a Tiszába, az az én folyóm”http://www.life.hu/sztarok/20161014-torocsik-mari-megtervezte-sajat-temeteset-a-tiszaba-fogjak-szorni-a-hamvait.htmlHihetetlen őszinteséggel és könnyedséggel beszél az elmúlásról Törőcsik Mari, aki saját temetését az utolsó részletig megtervezte. A lebonyolítást lányára, Terézre bízza, mert benne megbízik. TV + SztárokOrigoMelltartó és póló nélkül szelfizett a dúskeblű magyar modellhttp://www.life.hu/sztarok/20161014-levai-adrienn-playmate-melltarto-es-polo-nelkul-keszitett-szelfit.htmlLévai Adrienn playmate nem szégyellős, gyakran posztol Instagram-oldalára kihívó fotókat, amiktől a férfiak szinte az eszüket vesztik. A hatalmas mellű modell ezúttal póló nélkül szelfizett. TV + Sztárok--Oltár elé áll Alekosz, megmutatta menyasszonyát http://www.life.hu/sztarok/20161014-alekosz-felesegul-veszi-a-kedveset-megmutatta-csinos-menyasszonyat.htmlNagy Alekosz révbe ért! Az egykori valóságshow-győztes végre oltár elé áll szerelmével, Bettinával. TV + SztárokOrigoMicsoda csábító: a Szulejmán Hürremje borzasztóan dögöshttp://www.life.hu/sztarok/20161014-szulejman-hurrum-szultanja-meryem-uzerli-dogos-az-instagramra-feltoltott-kepen.htmlA szépséges színésznő a Szulejmán című sorozatnak köszönheti a karrierjét. Meryem Uzerlit is többnyire csábító, vörös hajjal képzelik maguk elé az emberek, ahogy a sorozatban láthatták, de a valóságban szőke hajszínnel hódít. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.