A Happy Gang egykori sztárja is színpadra lépett az X-Faktorban

Forrás: rtl klub -
égés X-Faktor Happy Gang kellemetlen helyzet énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 90-es évek sztárja örömmel lépett a mentorok elé, bár a produkciója inkább botrányos volt, mintsem érdekes. 

A Happy Gang Magyarország egyik legsikeresebb popegyüttese volt egykor. Mohaman érkezésének mindenki örült, hiszen ahogy a mentorok fogalmaztak, egy régi bálványuk állt a színpadon. Éneklés helyzett azonban egy zavart, és kissé idegesíti előadás vette kezdetét, melyen egy ideig jól szórakoztak, ám végül kínos leintés lett a vége. "Gyerekkori idolom voltál, ez megy egy lószar volt" - mondta dühösen ByeAlex. Mohaman azonnal el is hagyta a stúdiót.

Forrás: rtl klub
Furcsa sztárpárok Hollywoodban: vajon mi tartja össze őket? http://www.life.hu/sztarok/20161011-sztarparok-a-nagyvilagbol-akik-furcsan-neznek-ki-egymas-mellett-salma-hayek.html„Egy embert akkor látunk a legtökéletesebbnek, amikor beleszeretünk” – mondta Stephanie Dowrick új-zélandi származású írónő. Hogy van-e valóságtartalma ennek a kijelentésnek? Biztosan, elég, ha ezekre a sztárpárokra pillantunk. Bár sokan megszólták őket a kapcsolatukért, ők mégis hosszú évek óta kitartanak egymás mellet. De vajon mi a titkuk, hogyan jutottak el odáig, ahol most tartanak? Összeállításunkból kiderül. TV + SztárokAFP57 éves lett Rudolf Péter Kossuth-díjas színművészhttp://www.life.hu/sztarok/20161015-rudolf-peter-az-uvegtigris-lalija-57-eves-lett.htmlRudolf Péter kiváló művész nemcsak színészként, de szinkronszínészként és rendezőként is felejthetetlent alkotott. Rengeteg darabban láthatta a lelkes színházba járó közönség, legtöbbeknek mégis az Üvegtigris tulajdonosa jut róla eszükbe. TV + SztárokFotó: Tuba Zoltán - OrigoBréking: Vilmos herceg követheti a trónon II. Erzsébetethttp://www.life.hu/sztarok/20161014-ii-erzsebet-brit-kiralyno-visszavonul-vilmos-herceget-szeretne-utodjanak.htmlMegerősítették: 2017. február 6-án nyugdíjba megy II. Erzsébet brit királynő. És hogy ki követi őt a trónon? A királynő kinyilvánította, ő kit szeretne királyként látni. TV + Sztárok--James Bondként érte el a pályája csúcsát: 89 éves lett Roger Moorehttp://www.life.hu/sztarok/20161014-roger-moore-89-eves-lett-james-bond-volt-a-karrierje-csucsa-modellkent-kezdte-karrierjet.htmlRoger Moore nemcsak páratlan tehetségű színésznek született, de hihetetlenül jóképűnek is. A ma 89 éves sztár már életében legendává vált, ráadásul hihetetlenül jó egészségnek is örvend. TV + Sztárok--Lassan felismerhetetlen az alkoholtól a Jóbarátok sármos színészehttp://www.life.hu/sztarok/20161014-matthew-perry-rengeteget-iszik-legutobb-egy-show-musorban-jelent-meg-vallalhatatlanul.htmlSzinte rá sem ismerni a Jóbarátok egykori sármos sztárjára. Matthew Perry pluszkilókkal és felpuffadt arccal állt egy show-műsor kameriái elé. TV + SztárokOrigoHoppá! Félvér eltitkolt gyereke van Bill Clintonnakhttp://www.life.hu/sztarok/20161013-bill-clinton-felver-fia-elmeselte-hogy-az-egykori-miniszterelnok-es-egy-prostitualt-frigyebol.htmlBill Clinton szexuális élete miniszterelnöksége óta terítéken van. A botrányok övezte kalandok közül most egy igen kínos történet került napvilágra. Kíváncsiak vagyunk, vajon Clinton asszony mit szól a kampányidő alatt kibukott újabb pletykához? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.