Kordáék mostanában sokáig élvezik a hitvesi ágyat

Forrás: Viasat3 -
Korda György ágy Balázs Klári élvezet költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eladták velencei luxusvillájukat, Korda György és Balázs Klári így végérvényesen Budapesten töltik mindennapjaikat. Fájó szívvel váltak meg palotájuktól, de megvan az előnye is a fővárosi létnek: tovább maradhatnak reggelente a hitvesi ágyban.

Korda György és Balázs Klári megváltak kacsalábon forgó palotájuktól, amit 2007-ben vásároltak. Mindig is nagy álmuk volt egy olyan nyugodt, kellemes otthon, de sajnos megérett az idő a váltásra. Kénytelenek voltak eladni a Velencei-tó partján fekvő villájukat, és újra elfoglalták a budapesti szállodaként is üzemelő házukat. Fájó szívvel váltak meg a minden igényüket kielégítő ingatlantól, de van előnye is annak, hogy immár ismét a fővárosban élnek.

Forrás: Viasat3

"Ezt az óbudai házunkat huszonöt éve építettük, és őszintén megvallva mindig ez volt az igazi otthonunk. Ez azért egy nagyon nagy szálloda, rengeteget dolgoztunk érte, hogy felépítsük és fenntartsuk. Most a felújításra is sokat fordítunk, bár konkrét összeget egyelőre nem tudok mondani, mekkora lesz a teljes költség" - mondta Korda György, akivel a felesége is egyet ért. "Nagyon jó újra itt élni. Végleges a döntésünk, most már itt is maradunk.

Olyan ez, mint a szerelem. Mindig ez volt az örök, csak közben elmentünk kalandozni

Törökbálintra és Ve-lencére. Sok szépsége és előnye van annak, hogy újra itt lakunk a Szikla utcában. Például reggel tovább tudunk együtt maradni a hitvesi ágyban, nem kell korán kelnem, hogy beérjek ide időben. Ez rengeteg pluszidőt vett igénybe" - árulta el a Borsnak Klárika.

Furcsa sztárpárok Hollywoodban: vajon mi tartja össze őket? http://www.life.hu/sztarok/20161011-sztarparok-a-nagyvilagbol-akik-furcsan-neznek-ki-egymas-mellett-salma-hayek.html„Egy embert akkor látunk a legtökéletesebbnek, amikor beleszeretünk” – mondta Stephanie Dowrick új-zélandi származású írónő. Hogy van-e valóságtartalma ennek a kijelentésnek? Biztosan, elég, ha ezekre a sztárpárokra pillantunk. Bár sokan megszólták őket a kapcsolatukért, ők mégis hosszú évek óta kitartanak egymás mellet. De vajon mi a titkuk, hogyan jutottak el odáig, ahol most tartanak? Összeállításunkból kiderül. TV + SztárokAFPUma Thurman távoltartási végzést kért magyar származású exe ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20161015-uma-thurman-tavoltartasi-kerelmet-nyujtott-be-magyar-szarmazasu-exe-ellen-gyereket-akarja-vedeni.htmlUma Thurman és magyar származású kedvese között elfajult a viszony. A színésznő még távoltartási kérelmet is benyújtott a bíróságon. TV + Sztárok--"Ha felvettük a kardot, induljunk el a csatába" - ByeAlexben szerelme tartotta a lelkethttp://www.life.hu/sztarok/20161015-byealex-az-enekes-most-erzi-magat-kesznek-interju-az-x-faktor-egyik-mentoraval.htmlBár ma már az X-Faktor egyik mentorszékében foglal helyet, Alex korábban sokat szenvedett, hogy elfogadják a munkásságát. TV + Sztárok--57 éves lett Rudolf Péter Kossuth-díjas színművészhttp://www.life.hu/sztarok/20161015-rudolf-peter-az-uvegtigris-lalija-57-eves-lett.htmlRudolf Péter kiváló művész nemcsak színészként, de szinkronszínészként és rendezőként is felejthetetlent alkotott. Rengeteg darabban láthatta a lelkes színházba járó közönség, legtöbbeknek mégis az Üvegtigris tulajdonosa jut róla eszükbe. TV + SztárokFotó: Tuba Zoltán - OrigoMegmutatta új szerelmét Szabó Zsófi: Bájos videó! http://www.life.hu/sztarok/20161015-szabo-zsofi-uj-szerelmevel-pozolt-megmutatta-bajos-ponijat-a-sztar.htmlA csinos műsorvezető egyszerűen odavan új kiskedvencéért, akit az Instagramon mutatott meg a rajongóinak. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin irtó szexi oldalát mutatta meg: FOTÓ!http://www.life.hu/sztarok/20161015-gaspar-evelin-ujabb-dogos-foton-mutatta-meg-szepseget.htmlGáspár Evelin elképesztő formában van, mióta megszabadult súlyfeleslegétől. A Győzike show egykori duci tinije mára igazi bombázó lett. Újabb fotója is ezt bizonyítja TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.