Liptai Claudia:: "Csak pillanatok választanak el az első öleléstől"

Forrás: Facebook/Liptai Claudia -
TV2 szülés Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia az utolsó pillanatig dolgozik, hiszen a Sztárban sztár zsűritagjaként minden vasárnap láthatjuk a tévék képernyője előtt, de már nem sokáig. A műsorvezető úgy érzi, már csak pillanatai vannak hátra.

Nem sok választja el Liptai Claudiát attól, hogy megpillanthassa kisfiát. A kismama ugyan még dolgozik, szinte az utolsó pillanatig láthatjuk őt a Sztárban sztár zsűrijeként, de ha megszületik a baba, akkor hosszú ideig nem tér vissza a munkahelyére. Ez a pillanat pedig hamarosan eljön, hiszen a műsorvezető pocakja egyre nagyobb, és bármelyik percben megindulhat a szülés. Ő maga is úgy érzi, csak pillanatok választják már el őt attól, hogy megpillantsa kisfiát.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia

"Abszolút azt tervezem, hogy a kisfiunkkal huzamosabb ideig otthon maradok. Amikor Panka született, egy teljesen más életszakaszban voltam, hiszen 33 évesen nagyon aktív korszakomat éltem, és úgy gondoltam, hogy rendjén van, ha hamar visszatérek a munkámhoz.

Nekem ezek most jó ideig az utolsó pillanataim a nyilvánosság előtt.

Csúnya szóval élve gyakorlatilag úgy érzem, hogy már az is csoda, hogy itt ülök és még egyben vagyok. Azt hiszem, van valahol egy titkos adrenalintermelő szervem, amely most is működik és bent tartja a picit. Persze jönnek a vajákos asszonyok, és megmondják, mikor is kellene érkeznie, de én érzem, hogy már csak pillanatok választanak el az első öleléstől" - mondta a Blikknek a kismama.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.