Megmutatta új szerelmét Szabó Zsófi: Bájos videó!

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi -
műsorvezető Szabó Zsófi videó póniló cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezető egyszerűen odavan új kiskedvencéért, akit az Instagramon mutatott meg a rajongóinak. 

Babusgatja, puszilgatja, édesen beszélget vele - talán így tudnánk a legjobban jellemezni a következő videót. Zsófi nemrég állt oltár elé kedvesével, Zsoltival. Az újdonsült feleség azóta boldogan posztol közösségi oldalaira, most például legújabb lovacskájáról. Zsófi - aki köztudottan él-hal a pacikért - egy Nyimm nevű négylábúba "szeretett" bele, akiről egy videót is posztolt. Hát nem édesek?

Imádom!!!! #mylittlepony #nyimm

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által közzétett videó,

Nézd meg Szabó Zsófi menyasszonyi ruháját!

A Bors és a Blikk is a helyszínről tudosított Szabó Zsófi esküvőjéről, így már az első fotókat is láthatjuk az év celebesküvőjéről.
Furcsa sztárpárok Hollywoodban: vajon mi tartja össze őket? http://www.life.hu/sztarok/20161011-sztarparok-a-nagyvilagbol-akik-furcsan-neznek-ki-egymas-mellett-salma-hayek.html„Egy embert akkor látunk a legtökéletesebbnek, amikor beleszeretünk” – mondta Stephanie Dowrick új-zélandi származású írónő. Hogy van-e valóságtartalma ennek a kijelentésnek? Biztosan, elég, ha ezekre a sztárpárokra pillantunk. Bár sokan megszólták őket a kapcsolatukért, ők mégis hosszú évek óta kitartanak egymás mellet. De vajon mi a titkuk, hogyan jutottak el odáig, ahol most tartanak? Összeállításunkból kiderül. TV + SztárokAFP Hoppá! VV Zseraldint egy pasi várja kint? A párbaj előtt kiderült az igazsághttp://www.life.hu/sztarok/20161015-vv-zseraldin-a-fiatal-lany-gyurut-kapott-mi-lesz-igy-tivy-es-kozte.htmlBár a kissé fiúsan viselkedő lány többször is ágyba bújt a "szökik a málna" sztárjával, a hírek szerint egy férfi várja idekint. TV + Sztárok--Íme, a valóságshow-k legnagyobb botrányai: ettől te is kiakadsz! (+18)http://www.life.hu/sztarok/20161014-nemi-eroszak-es-verekedes-hatalmas-botrany-a-valosagshowban-pucer-jelenetek.htmlBár a nézők szeretik a drámát és a feszültséget, a durvaságot kevésbé. Az elmúlt években megszaporodtak a különböző valóságshow-k, melyekben szó szerint egyre jobban feszegetik a tűréshatárokat. A meztelenkedést és a pikánsabb jeleneteket talán még érdeklődve figyelik az emberek, a verekedést és a trágárságot azonban már nehezen veszi be a gyomruk. Nézzük, melyek voltak a legdurvább adások. TV + Sztárok--Bud Spencer fia: "Édesapám egy igazán jó apa volt"http://www.life.hu/sztarok/20161014-bud-spencer-fia-nyilatkozott-a-szinesz-gyermeke-sok-mindent-arult-el-edesapjarol.htmlMagyar kamerák előtt még biztosan nem beszéltek ilyen őszintén a híres olasz sztár életéről. Most egyenes a családtagja árult el intim részleteket. TV + Sztárok--Berki az esküvőjét is vállalkozásnak tekinthttp://www.life.hu/sztarok/20161014-berki-krisztian-elmondta-az-eskuvojere-is-ugy-tekint-mint-egy-vallalkozasra.htmlBeki Krisztián végre megkérte gyermeke anyja, Pamela kezét. A kiváló üzleti érzékkel megáldott műsorvezető nem titkolja, hogy esküvőjét vállalkozásnak tekinti, amiből pénzt akar keresni. TV + SztárokOrigoŐk a legjobban kereső elhunyt hírességek: Michael Jackson az elsőhttp://www.life.hu/sztarok/20161013-ok-a-legjobban-kereso-elhunyt-hiressegek-michael-jackson-az-elso.htmlMég hét évvel a halála után is hatalmas összegeket keres évente Michael Jackson. A néhai énekes a 130 milliárd forintos éves bevételével a Forbes magazin évente felállított listáján ismét az első helyen szerepel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.