Behatoltak a szupermodell Miranda Kerr birtokára - durva vége lett a dolgonak

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Joe Scarnici -
betörés Miranda Kerr sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miranda Kerr mögött kissé feszült napok állnak: egy férfi ugyanis behatolt az egyik birtokára, és megsebesítette a biztonsági őrt is. 

A Guardian számol be a Miranda Kerrmalibui birtokán történt durva eseményekről. Egy idegen, aki valószínűleg egy hajléktalan volt, akart behatolni a sztár birtokára.

A férfi késsel hadonászott, és szemen szúrta az egyik biztonsági őrt, ez után azonban fejbelőtték a támadót.

Egy szomszéd kért segítséget, amikor átmászva a kerítésen látta, mi történt. Volt vele még egy férfi is, ő vette el a támadó kését.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Joe Scarnici

Miranda Kerr és kisfia nem voltak otthon. A rendőrség is helyszínelt, később megállapították, a kertben dulakodtak a férfiak, nem a házban. A biztonsági őr stabil állapotban van, a késsel támadó férfi állapota azonban kritikus, de nem életveszélyes.

Mostanában nem Miranda az egyetlen, akit támadás ért az otthonában: nemrég a szintén szupermodell Kendall Jennert inzultáltaúj háza előtt egy férfi, ám az esetnek nem lettek ilyen súlyos következményei.

Sarka Kata és Hajdú Péter 7 éves lánya negyedmilliós mobilt villantott?http://www.life.hu/sztarok/20161016-sarka-kata-es-hajdu-peter-7-eves-lanya-noncsika-negyedmillios-mobilt-villantott.htmlA válófélben lévő Hajdú Péter a hétvége folyamán apa-lánya programot szervezett Noncsival, és egy közös képet is posztoltak a Facebookra. TV + Sztárok--Geszti Péter boldog akar lenni és nem gazdaghttp://www.life.hu/sztarok/20161016-geszti-peter-zenesz-enekessel-ujra-osszeall-a-rapulok.htmlTíz év hallgatás után 2017. február 25-én újra landolnak a Rapülők a Sportarénában. A visszatérő koncert kapcsán Gesztiéket természetesen rögtön az a vád érte, hogy csak a pénz miatt állnak össz újra. TV + SztárokOrigoMi jöhet még? VV Tivy lekapta az új beköltözőt, Gináthttp://www.life.hu/sztarok/20161016-valovilag-8-vv-tivy-lekapta-az-uj-bekoltozot-vv-ginat-aki-filmes-csokot-kapott.htmlA nagyon elmés "szökik a málna" szöveg megalkotója korábban többször is Zserivel maszatolt a paplan alatt, most azonban úgy döntött, megcsókolja a frissen beköltözött Ginát is.TV + Sztárok--Korábbi X-Faktor versenyző is megpróbálkozott Tóth Gabiék előtt http://www.life.hu/sztarok/20161015-eszter-korabbi-x-faktor-versenyzo-gaspar-laci-nem-zarta-a-szivebe-enekes.htmlEszter évekkel ezelőtt vágott neki a műsornak, még amikor Little G Weevil is a mentorok között volt. Most visszatért, hogy újra megmutassa magát. TV + SztárokOrigoMegint óriási bakival indult a Star Academyhttp://www.life.hu/sztarok/20161015-majoros-peter-majka-nem-tudta-hogy-hol-van-igy-megint-oriasi-bakival-indult-a-star-academy.htmlHétről hétre történik valami furcsaség a Star Academy élő showjában. Előfordult, hogy hanghiba miatt nem hallottunk egy produkciót, és újra elő kellett adni azt. De megesett, hogy 20 percig nem sikerült kikapcsolni a tűzjelzőt. Pásztor Anna kezdetben rengszeresen villának hívta az akadémiát, most pedig Majka nem volt a helyzet magaslatán. TV + SztárokOrigoMegint óriási bakival indult a Star Academyhttp://www.life.hu/sztarok/20161015-majoros-peter-majka-nem-tudta-hogy-hol-van-igy-megint-oriasi-bakival-indult-a-star-academy.htmlHétről hétre történik valami furcsaség a Star Academy élő showjában. Előfordult, hogy hanghiba miatt nem hallottunk egy produkciót, és újra elő kellett adni azt. De megesett, hogy 20 percig nem sikerült kikapcsolni a tűzjelzőt. Pásztor Anna kezdetben rengszeresen villának hívta az akadémiát, most pedig Majka nem volt a helyzet magaslatán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.