Aranyba bújtatták Polyák Lilla testét: Csodásan festett!

Forrás: Sztárban sztár -
fotó Sztárban sztár arany Polyák Lilla énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 40 éves színésznő egy nagyon nehéz dalt kapott, így először megijedt a produkciótól. Nem kellett volna, hiszen remekül sikerült neki. 

"Hát, aranyom!" Nem szeretem ezt a számot, de te tökéletesen megcsináltad" - mondta Hajós András, aki szerint Lilla egy nehéz feladatot oldott meg. A zsűritársak egyet értettek az elhangzottakkal. Lilla testét teljes egészében egy arany színű festék borította, így a sztár úgy festett, mintha arannyal öntötték volna le. Polyák Lilla az ír rock együttes, a Cranberries számát adta elő.

Forrás: Sztárban sztár
Majka: "Magamra tetováltattam Liptai Claudia nevét!" http://www.life.hu/sztarok/20161016-majka-es-bereczki-zoltan-is-magara-tetovaltatta-liptai-claudia-nevet.htmlA Sztárban Sztár zsűritagjai méltóképpen "búcsúztak" el a csinos kismamától. Hiába, itt bármi megtörténhet! TV + Sztárok--Tóth Gabi: "Ilyen sz*rt még életemben nem hallottam!"http://www.life.hu/sztarok/20161016-toth-gabi-az-enekes-nem-rejtette-veka-ala-a-velemenyet-x-faktor.htmlSimon Krisztina, Baghy Andrea, Szabó Izabella, Kovács Ági és Menyhárt Csaba mindannyian azért jöttek, hogy megnyerjék az X-Faktort, a mentorok azonban keresztbehúzták számításaikat. TV + SztárokOrigoSarka Kata és Hajdú Péter 7 éves lánya negyedmilliós mobilt villantott?http://www.life.hu/sztarok/20161016-sarka-kata-es-hajdu-peter-7-eves-lanya-noncsika-negyedmillios-mobilt-villantott.htmlA válófélben lévő Hajdú Péter a hétvége folyamán apa-lánya programot szervezett Noncsival, és egy közös képet is posztoltak a Facebookra. TV + Sztárok--Korábbi X-Faktor versenyző is megpróbálkozott Tóth Gabiék előtt http://www.life.hu/sztarok/20161015-eszter-korabbi-x-faktor-versenyzo-gaspar-laci-nem-zarta-a-szivebe-enekes.htmlEszter évekkel ezelőtt vágott neki a műsornak, még amikor Little G Weevil is a mentorok között volt. Most visszatért, hogy újra megmutassa magát. TV + SztárokOrigoKiszórják az énekeseket! Fontos szabályváltozás a Star Academy műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20161015-fontos-szabalyvaltozas-a-star-academy-musoraban-kiszorjak-az-enekeseket.htmlJövő héttől megváltozik a Star Academy műsorának menete. Ördög Nóra jelentette be, hogy mostantól gyorsabban potyognak az énekesek.TV + Sztárok57 éves lett Rudolf Péter Kossuth-díjas színművészhttp://www.life.hu/sztarok/20161015-rudolf-peter-az-uvegtigris-lalija-57-eves-lett.htmlRudolf Péter kiváló művész nemcsak színészként, de szinkronszínészként és rendezőként is felejthetetlent alkotott. Rengeteg darabban láthatta a lelkes színházba járó közönség, legtöbbeknek mégis az Üvegtigris tulajdonosa jut róla eszükbe. TV + SztárokFotó: Tuba Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.