Sarka Kata és Hajdú Péter 7 éves lánya negyedmilliós mobilt villantott?

Sarka Kata Hajdú Noncsi Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A válófélben lévő Hajdú Péter a hétvége folyamán apa-lánya programot szervezett Noncsival, és egy közös képet is posztoltak a Facebookra.

Péter edzőterembe vitte a kislányát, amiért már alapból is megszólták a kommentelői, de megosztott fotóján nem ez volt a legfeltűnőbb. A szemfüles rajongók észrevették, hogy a kislány egy olyan okostelefont tart a kezében, ami újonnan akár negyedmillió forintot is kóstálhat. Ha ugyanis abból indulunk ki, hogy Péter a saját mobiljával fotóz, akkor mi lehet Noncsi kezében? – merült fel a kérdés.

Forrás: Facebook/Hajdú Péter

Persze lehet, hogy nem is az övé, illetve csak megörökölte valakitől, esetleg olcsóbban szerezték be, nem tudni. De mivel a sztárcsemeték közül legutóbb Galambos Lajos lánya, Bogi villantott luxusautót, azelőtt pedig Gáspár Evelin nem tudta megállni, hogy közszemlére tegye értékeit, nem csoda, hogy ez feltűnt a közösségi oldal követőinek.

Mi jöhet még? VV Tivy lekapta az új beköltözőt, Gináthttp://www.life.hu/sztarok/20161016-valovilag-8-vv-tivy-lekapta-az-uj-bekoltozot-vv-ginat-aki-filmes-csokot-kapott.htmlA nagyon elmés "szökik a málna" szöveg megalkotója korábban többször is Zserivel maszatolt a paplan alatt, most azonban úgy döntött, megcsókolja a frissen beköltözött Ginát is.TV + Sztárok--Geszti Péter boldog akar lenni és nem gazdaghttp://www.life.hu/sztarok/20161016-geszti-peter-zenesz-enekessel-ujra-osszeall-a-rapulok.htmlTíz év hallgatás után 2017. február 25-én újra landolnak a Rapülők a Sportarénában. A visszatérő koncert kapcsán Gesztiéket természetesen rögtön az a vád érte, hogy csak a pénz miatt állnak össz újra. TV + SztárokOrigoJecsmenik Arnold: "Sok mindenkinél jobb énekesnek tartom magamat"http://www.life.hu/sztarok/20161016-jecsmenik-arnold-a-tv2-star-academy-cimu-musoranak-kiesoje-nyilakozott.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Jecsmenik Arnold távozott szombat este a Star Academy műsorából. A kieső exkluzív interjút adott nekünk az élő show után. TV + Sztárok--Csúnyán összeveszett élő adásban Tóth Gabi és Gáspár Laci http://www.life.hu/sztarok/20161015-toth-gabi-es-gaspar-laci-durvan-egymasnak-estek-elo-musorban-veszekedes.htmlEddig úgy tűnt, nagy az összhang a mentorok között. A szombat esti adásban azonban eltörött a mécses. TV + SztárokOrigoA Happy Gang egykori sztárja is színpadra lépett az X-Faktorban http://www.life.hu/sztarok/20161015-happy-gang-egykori-sztarja-x-faktor-csunyan-leszerepelt-a-hires-enekes.htmlA 90-es évek sztárja örömmel lépett a mentorok elé, bár a produkciója inkább botrányos volt, mintsem érdekes. TV + SztárokOrigoKiszórják az énekeseket! Fontos szabályváltozás a Star Academy műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20161015-fontos-szabalyvaltozas-a-star-academy-musoraban-kiszorjak-az-enekeseket.htmlJövő héttől megváltozik a Star Academy műsorának menete. Ördög Nóra jelentette be, hogy mostantól gyorsabban potyognak az énekesek.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.