Till Attila: "Egy nőnek meg kell hagyni a szabad teret"

Forrás: EVA -
házasság nők TV2 műsorvezető Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Drágám, add az életed! legújabb évadában Ábel Anita egy új társat kapott. A váltás jól végződött, hiszen Tilla és műsorvezetőtársa hosszú évek óta jó barátságban vannak. A show bővelkedik erős női karakterekben, melyekről Tillának határázott véleménye van. Házasságáról, Ábel Anitáról, és a női lélek rejtelmeiről is sikerült kifaggatunk a népszerű tévést.

A Drágám, add az életed! egy kihívás volt számodra? Nem igazán láthattunk még ilyen terepen

Rengeteg fajta műsort csináltam már, de mindig az izgat, hogy az adott show mennyire hat rám. Ilyen típusú műsorban még sosem dolgoztam, így örültem a felkérésnek. Meg persze azért is, mert az Anitával még sosem vezettünk közösen műsort, pedig ezer éve ismerjük egymást.

Szeretek kipróbálni új társakat, hiszen ilyenkor egyfajta "vérfrissítés" játszódik le.

Ez az év a nagy kipróbálások éve, hiszen dolgozhattam együtt Ördög Nórával is.

Ábel Anita és Till Attila Forrás: TV2

Milyennek értékelnéd a közös munkát?

Nagyon kellemes volt. Mint korábban mondtam, Anitával mi jó ideje ismerjük egymást,

így bátran kijelenthetem, hogy fél szavakból is megértjük a másikat.

Közösen most először vittünk végig egy show-t, és minden perce működött. Ebben a műsorban én a férfiakkal vagyok többet, így láthatom az arcukon a nagy, eufórikus boldogságot, de a csalódottságot is.

Mondhatni, hogy gördülékenyen ment az egész

Abszolút! Pedig nem is volt időnk az összeszokásra. Bementünk a stúdióba, volt egy próba, ahol megnéztük a stúdiót, aztán el is kezdtünk dolgozni. Mivel ez már a második évad, egy igen kiforrott csapatba kerültem.

Forrás: TV2

Ez a formátum miért lehet érdekes a nézők számára?

A nők elég jól bele tudnak helyezkedni abba a szerepbe, hogy most félteni, vagy hajtani kell-e a pasit. Többször is láttam az arcukon, hogy sokat gondolkoztak, hogy vajon bántó lesz-e a párjuk számára egy-egy feladat. Ilyen szituáció az életben is előfordul.

Nagyon furcsálltam, amikor olyan nőt láttam, aki teljesen ki akarja szolgálni a férfit.

Rögtön meg is jegyeztem, hogy ne csinálja ezt, hiszen a pasik nem teljesen erre vágynak. A férfiaknak pedig azért lehet érdekes a dolog, mert bele tudnak bújni egy hős szerepébe.

A műsorban elég sok temperamentumos játékost láthatunk. Te hogyan viszonyulsz ilyen hölgyekhez?

Mindig is a nagyon határozott, temperamentumos, és erős akaratú nőket szerettem, sőt egész életemben az ilyen személyiségű nőkhöz vonzódtam. Szerintem egy hölgynek meg kell hagyni a szabad teret.

Ha egy pasi ezt megtagadja, akkor harcolni kell érte, nincs mese.

Forrás: EVA

A feleséged is hasonló típus?

Óh, persze, de azért nálunk kicsit bonyolultabb a helyzet. Néha az újságírók szeretik úgy lesarkítani a dolgokat, hogy ha egy erősebb akaratú nő a párod, akkor te biztosan gyenge vagy a kapcsolatotokban. Ez abszolút nem igaz. Nem egy gyerek vagyok, akit irányítani kell.

A mi szerelmünkben két karakteres ember van jelen, akik sok mindenben hasonlítanak, nagyon hasonlóan gondolkodnak, de nem ugyanazokban a tulajdonságokban vagyunk feltétlenül erősek.

A lényeg mindig az, hogy mennyire hagyod a másikat érvényesülni. Ha ez megtörténik, akkor nem lesz gond. Nem hiszek az elnyomásban.

Érkezett olyan felkérés, mely szerint te is játékos leszel?

Igen, bár a feleségem nem ugrált örömében, sőt nemet is mondott. Ő nem akart licitálni a "fejem fölött", szerintem kissé kellemetlenül élte volna meg a szituációt. Valószínűleg jól döntöttünk, hiszen kevés esélyünk lett volna a győzelemre.

Tilla feleségével, Korpás Krisztinával Forrás: Facebook/Till Attila hivatalos oldala

Till Attila 18 évvel ezelőtt vette el Korpás Krisztinát, akivel a mai napig nagy szerelemben élnek. A TV2 műsorvezetője feleségével három gyermeket nevel: Félix 2008-ban, Simon 2001-ben, Andor 1998-ban született.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.