Csobot Adél színház Istenes Bence fellépés költözés Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jövőre Németországba költözik az Istenes család, de Adél nem hagyja el rajongóit, továbbra is vállal itthon fellépéseket.

Nem volt kérdés, hogy Adél támogatja Bencét, mikor először felmerült a költözés gondolata. Egyelőre semmi pontosat nem tudnak még arról, hogy mikor hagyják el Magyarországot, de az énekesnő nem izgul emiatt:

"Ugyan még nem tudjuk a pontos dátumot, de jövőre szeretnénk költözni, kíváncsian várom, hogy hogyan fogjuk magunkat érezni. Bence nyilván komfortosabban, hiszen fiatal korában éveket élt kint. Nekem akadnak problémáim még a német nyelvvel, de hamarosan elkezdek kitartóan tanulni. Vágyom az új impulzusokra, kiszakadni abból, amiben eddig éltünk. Régóta vágytunk arra Bencével, hogy új dolgokat próbáljunk ki egy új országban" - nyilatkozta a Borsak.

Istenes Bence és Csobot Adél Forrás: Istenes Bence / Facebook

Adél tudja, hogy áldozatokkal teli időszak elé néznek, de biztos benne, hogy mindent meg tudnak majd oldani:
"Az is elképzelhető, hogy belevágok Németországban is a karrierépítésbe, de tehetségkutatóban már nem próbálkoznék. Viszont egyikünk sem szeretne semmit megszakítani az itthoni munkái közül, mindketten haza fogunk járni, ha szükség lesz ránk. Nekem a színház nagyon fontos, azt semmiképpen nem szeretném itt hagyni. Biztos, hogy áldozatokkal és kompromisszumokkal fog járni ez az időszak, de egy család vagyunk, közösen hoztuk meg ezt a döntést, ezt is megoldjuk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.