Kiderült a szakítás oka: ezért dobta fiatal szerelmét Jennifer Lopez

Forrás: Ethan Miller / Getty Images North America / AFP -
Casper Smart sztárok szakítás Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
JLo augusztusban hagyta el fiatal szerelmét, Casper Smartot. Akkor nem derült ki pontosan, miért is lett vége az évek óta tartó románcnak, most azonban a People magazin biztosan tudni véli, mi is volt a szétválás igazi oka. 

Augusztus végén írtunk arról, hogy a világsztár szakított nála majd 20 évvel fiatalabb szerelmével. Akkor arról szóltak a hírek, semmi különös nem történt az énekesnő és a táncos között, akik egyébként már 2011 óta együtt voltak, és az idő alatt nem egyszer szakítottak. Most azonban arról szólnak a hírek, hogy a dolognak elég csúnya vége lett: Casper ugyanis megcsalta a világsztárt.

Itt még együtt a pár Forrás: Ethan Miller / Getty Images North America / AFP

Casper azt terjeszti, nagyon megváltozott, ám még mindig tesz fel a netre olyan videókat, ahol felszabadultan bulizgat bikinis lányokkal. "Erre senkinek nincs ideje, különösen JLo-nak nem" - tette hozzá a bennfenntes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.