Megtalálta az igazit? Jennifer Lawrence 21 évvel idősebb pasival randizik

Forrás: AFP -
Jennifer Lawrence szerelem Darren Aronofsky kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok férfival hozták már össze a színésznőt, de Jennifer Lawrence az utóbbi időben nem nagyon tudott felmutatni egyetlen kapcsolatot sem. Azt rebesgetik viszont, hogy ezúttal komoly viszonya van valakivel, méghozzá a 21 évvel idősebb Darren Aronofsky rendezővel.

"Nagyon oda vannak egymásért" - ezt állítja egy a rendezőhöz közel álló forrás. Jennifer Lawrence ugyanis mostanában Darren Aronofsky filmessel randizgat, és hiába próbálták kapcsolatukat titokban tartani, nem sikerült. A 21 évvel idősebb férfira minden helyzetben tudott támaszkodni az elmúlt időszakban a fiatal színésznő, aki sokáig volt egyedül.

Forrás: AFP

Chris Martinnal randizgatott ezelőtt, de abból a viszonyból nem igazán lett komoly kapcsolat, éppen itt volt az ideje, hogy találjon maga mellé valakit, akire számíthat. Darren Aronofsky állítólag egy ilyen ember, és a rajongók sokszor látták már őket véletlenül ebédelni, vagy éppen vacsorázni együtt - írja a The Sun. Az egyik ilyen alkalommal kép is készült a romantikázásukról, így felesleges már sokáig titkolni a kapcsolatukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.