Kiderült! Érte rajong Király Viktor - Fotó!

Forrás: Red Lemon -
rajongó Ronaldinho Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességeknek is vannak gyengéi, Király Viktor sem kivétel ez alól. Az énekes azonban olyan mázlista, hogy nem csak távolról csodálhatja a rajongott illetőt, ugyanis a minap együtt bulizott vele. Elkészült a várva várt közös fotó is: így fest Király Viktor és Ronaldinho az éjszakában.

Az énekes nagyon úgy tűnik, hogy az éjszakai életnek a Királya is, és nagyon szerencsésen választ helyszínt! Sikerült ugyanis belefutnia egy általa rajongott személybe, és előbújt belőle a fan! Nem tudott elmenni anélkül a focista mellett, hogy ne készítettek volna egy közös fotót. Király Viktor - aki korábban arról vallott, hogy verekedés miatt rendőrségre vitték - pontosan úgy viselkedett, ahogy a legtöbb rajongó tenné, odalépett Ronaldinho mellé, aki a világ egyik legjobb focistája és készített vele egy szelfit, amivel el is büszkélkedett az Instagram-oldalán. Neki már biztosan nagyon jó estélye volt.

Botrány! Perrel fenyegetik Fluor Tomiékathttp://www.life.hu/sztarok/20161018-perrel-fenyegetik-fluor-tomiekat-pecsvaradon-roviditettek-a-fellepest.htmlSzombat este Pácsváradon lépett fel a Wellhello, de a megbeszélt és előre kifizetett 90 perc helyett csak 60 percig tartott a buli. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoNégy éve harcolnak az asszonyok Komár László örökségéérthttp://www.life.hu/sztarok/20161018-negy-eve-harcolnak-az-asszonyok-komar-laszlo-oroksegeert-pert-nyert-az-ozvegy.htmlAnnak ellenére, hogy Komár végrendelkezett, a feleségek mégis harcolnak az örökségért. A pereskedés pedig megakadályozza, hogy végre megejtsék a hagyatéki eljárást. TV + Sztárok--Durva fotók kerültek elő Miranda Kerr támadójáról http://www.life.hu/sztarok/20161017-durva-fotok-kerultek-elo-miranda-kerr-modell-tamadojarol.htmlMiranda Kerr modell szerencsére nem tartózkodott otthon, amikor néhány napja támadás érte a házát. A támadó komolyan megsebesült: most előkerültek a róla készült felvételek is. TV + Sztárok--Lindsay Lohan újra lecsapott: üzlettársával kavar a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20161017-lindsay-lohan-uj-pasija-az-uzlettarsa-rajtakaptak-oket.htmlLindsay Lohan listájára újabb úriember került: ő a színésznő üzleti partnere, Dennis Papageorgiou, akivel a sztár mostanában ideje nagy részét tölti. TV + SztárokOrigoTill Attila: "Egy nőnek meg kell hagyni a szabad teret"http://www.life.hu/sztarok/20161016-till-attila-interju-meg-kell-hagyni-a-szabad-teret-egy-nonek-allitja-a-musorvezeto.htmlA Drágám, add az életed! legújabb évadában Ábel Anita egy új társat kapott. A váltás jól végződött, hiszen Tilla és műsorvezetőtársa hosszú évek óta jó barátságban vannak. A show bővelkedik erős női karakterekben, melyekről Tillának határázott véleménye van. Házasságáról, Ábel Anitáról, és a női lélek rejtelmeiről is sikerült kifaggatunk a népszerű tévést. TV + Sztárok--Aigner Szilárd lánya az RTL Klubnál próbálkozikhttp://www.life.hu/sztarok/20161017-aigner-szilard-lanya-lucia-az-rtl-klub-kepernyoin-fog-feltunni-a-konyhafonokben.htmlAigner Szilárd családja nem nagyon szerepelt a nyilvánosság előtt, ám lánya, Lucia, nemsokára feltűnik az RTL Klub képernyőjén. A konyhafőnökben fog küzdeni a fődíjért! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.