Botrány! Perrel fenyegetik Fluor Tomiékat

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
koncert wellhello Fluor Tomi Pécsvárad per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat este Pácsváradon lépett fel a Wellhello, de a megbeszélt és előre kifizetett 90 perc helyett csak 60 percig tartott a buli.

A közönség nagyot csalódott, a fél 9-től 11-ig meghirdetett koncertnek egy óra után vége szakadt, és ráadást sem játszottak - írja a Bors. A duó a fellépésért előre megkapta a gázsit, ami 2,5 millió forintra rúg.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A Pécsváradi polgármester sem érti, hogy miért rövidítették meg Fuorék a fellépést, de nem tartja kizártnak, hogy perelni fogják őket.

A Wellhello tagadja, hogy 60 perces volt a fellépés, és hogy nem volt ráadás, azt viszont elismerték, hogy a fesztiválokon szokásos, rövidebb programot játszották.

Micsoda szerelem: Meghitt fotót posztolt Lolahttp://www.life.hu/sztarok/20161015-lola-parjaval-kozos-fotot-osztott-meg.htmlBár Lola és szerelme, Bence túl vannak már egy viharos szakításon, újra egymásra találtak és csak úgy lángol köztük a szerelem. A fiatal énekesnő nagyon meghitt fotót posztolt közösségi oldalán. TV + Sztárok--Uma Thurman távoltartási végzést kért magyar származású exe ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20161015-uma-thurman-tavoltartasi-kerelmet-nyujtott-be-magyar-szarmazasu-exe-ellen-gyereket-akarja-vedeni.htmlUma Thurman és magyar származású kedvese között elfajult a viszony. A színésznő még távoltartási kérelmet is benyújtott a bíróságon. TV + Sztárok--Elképesztő szextitkokat osztottak meg egymással a villafiúk – Arcpirító részletekhttp://www.life.hu/sztarok/20161014-elkepeszto-szextitkaikrol-meseltek-egymasnak-a-valo-vilag-ferfi-tagjai-arcpirito-reszletek.htmlA Való Világ powered by Big brother játékosairól azt hittük, már nem tudnak újat mutatni, tévedtünk. Krisztián, Soma és Ati elképesztő szexuális igényeiket osztották meg egymással, kendőzetlenül... TV + SztárokOrigoHoppá! Félvér eltitkolt gyereke van Bill Clintonnakhttp://www.life.hu/sztarok/20161013-bill-clinton-felver-fia-elmeselte-hogy-az-egykori-miniszterelnok-es-egy-prostitualt-frigyebol.htmlBill Clinton szexuális élete miniszterelnöksége óta terítéken van. A botrányok övezte kalandok közül most egy igen kínos történet került napvilágra. Kíváncsiak vagyunk, vajon Clinton asszony mit szól a kampányidő alatt kibukott újabb pletykához? TV + Sztárok--VV Vivi: "Ha Istenes Bence jön oda és kér meg, hogy legyek a szeretője, nem fogok nemet mondani"http://www.life.hu/sztarok/20161006-vv.htmlVV Vivi masszírozás közben öntötte ki szívét villatársának, Attilának. Meglepő dolgokat mesélt magáról az állandóan vetkőző szőkeség. TV + SztárokOrigoVV Vivi újraértelmezte a mellvillantás fogalmáthttp://www.life.hu/sztarok/20161007-vv-vivi-a-kivalasztas-elott-villantotta-meg-melleit-ujra.htmlVV Vivi úgy tűnik, csak akkor érzi jól magát, ha fedetlen testrészekkel billeghet. Nem tud elmúlni úgy nap, hogy a szőke villalány ne mutogatná valamilyét: hol a mellét, hol az egész testét teszi közszemlére. Ezúttal a kihívás előtt igyekezte elnyerni a figyelmet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.