Kínos! Shia LaBeouf nem tudta, hogy élőben közvetítik az esküvőjét

esküvő sztárok Shia LaBeouf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehet kellemes ráeszmélni arra, hogy egy eredetileg szolidra, zárt körűre tervezett lagzit a fél világ nézte végig. Ez történt most Shia LaBeouf színésszel, a Transformers filmek sztárjával. 

Shia Las Vegasban állt az oltár elé színésznő kedvesével, Mia Goth-tal. Csak az esküvő után döbbentek rá arra, hogy a TMZ hírportál élőben közvetítette az eseményeket. A történtekről a Transormers filmek sztárja a napokban mesélt Ellen DeGeneres beszélgetős műsorában.

A Viva Las Vegas nevű kápolna egyébként tematikus ceremóniákat rendez, ám ez az esküvő nem számít hivatalosnak. Ez mindössze egy ünnepélyes fogalomtétel, ahol mindketten kinyilvánították egymás iránti szerelmüket. Shia és Mia egyébként 2012-ben, A nimfomániás című film forgatásán ismerkedtek meg és kezdtek járni, és bár voltak zökkenők a kapcsolatukban, mégis együtt maradtak. Azt még nem tudni, oltár elé állnak e- valaha, hivatalosan is.

Titkok a múltból: sztárok, akik szexuális erőszak áldozatává váltak http://www.life.hu/sztarok/20161018-szexualis-zaklatas-sztarok-akiket-egykor-megeroszakoltak-teri-hatcher-es-rose-mcgowan.htmlAz erőszakos közösülés akkor valósul meg, ha valakit erőszakkal vagy fenyegetéssel közösülésre kényszerítenek, vagy védekezésre, akaratnyilvánításra képtelen ember állapotát közösülésre használják fel. Hollywoodban bőven akad olyan színész, énekes vagy előadóművész, aki szintén átélt ilyen típusú borzalmakat. Összeállításunkból megtudhatod, kik ezek a sztárok. TV + Sztárok--Breaking! Benedek Tibor lemondott http://www.life.hu/sztarok/20161020-benedek-tibor-lemondott-szovetsegi-kapitanyi-posztjarol.htmlNéhány perccel ezelőtt bombaként robbant a hír, miszerint Bendek Tibor szövetségi kapitány többé nem kívánja betölteni 2013 óta ellátott posztját. Azt egyelőre nem tudni, ki veszi át helyét a vizilabda szövetségnél. TV + Sztárok--Wow! Szexi, fehérneműs fotóval csábítja Norbit Rubint Réka - Erotikus fotó!http://www.life.hu/sztarok/20161019-rubint-reka-nagyon-szexi-dogos-csizmaban-es-fehernemuben.htmlNem könnyű Norbinak az irodában: a fitneszguru dolgozni próbált, Réka azonban néhány fotóval igencsak megzavarta férjurát. Meg tudjuk érteni! TV + Sztárok--Kínos: Cate Blanchett színésznőt nyilvánosan csalja a férje?http://www.life.hu/sztarok/20161019-kinos-cate-blanchett-szinesznot-nyilvanosan-csalja-a-ferje.htmlCate Blanchett színésznőnek van oka aggodalomra: nemrég kellemetlen képek láttak napvilágot férjéről és egy fiatal színésznőről. Vajon ez csak egy félreérthető helyzet volt, netán a paparazzik buktatták le a csalfa férjet? TV + Sztárok--Újabb válás Hollywoodban: Tobey Maguire és felesége szétmentekhttp://www.life.hu/sztarok/20161019-ujabb-valas-hollywoodban-tobey-maguire-es-felesege-szetmentek.htmlTobey Maguire és felesége, Jennifer Meyer a szakítás mellett döntöttek: a házaspár 9 évig volt együtt. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó megtanult férfiként élni- törékeny testben erős nő lakikhttp://www.life.hu/sztarok/20161020-keresztes-ildiko-eros-nokent-el-sokszor-kivanta-barcsak-ferfi-lehetne.htmlKeresztes Ildikó az ország legszexibb hangú rockénekesnője. Törékeny testalkata és bájos mosolya mögött azonban egy igazi kemény férfi ereje lakozik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.