Gesztesi Károly elárulta milyen számára az ideális nő

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Gesztesi Károly szerelem ideál kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több kapcsolaton és élete egy részén túl Gesztesi Károly saját bevallása szerint már majdnem mindent tud a nőkről. Egy viszont biztos, a kamut messziről kiszagolja. Így aki csak kihasználná, annak nincs esélye nála, ugyanis ő kiváló emberismerő.

Gesztesi Károlyt nem lehet becsapni, ugyanis szerinte egy férfi ötvenen túl már szinte minden tud a nőkről. A színész - aki nemrég alkoholproblémáiról is mesélt - jó emberismerőnek vallja magát, és elárulta, ő egyből tudja, ha valaki csak fel akarja őt használni, vagyis kiszúrja az aranyásókat.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Már messziről felismerem azokat a hölgyeket, akik utazni szeretnének általam, vagy engem felhasználva kívánnak bejutni egy-egy produkcióba. Velük a negyedik mondatig sem jutunk el, mert jó emberismerő vagyok, és észreveszem a kamut" - mondta a hot! Magazinnak Gesztesi, aki azt is elárulta, milyen számára az ideális nő. "

A legfontosabb a humor, a pozitív kisugárzás. Fontos, hogy tájékozott legyen a művészetekben, hogy tudjunk miről beszélgetni"

- ismertette Gesztesi a lényeges tulajdonságokat, de persze azt is beismerte, hogy a külső sem másodlagos. Ismerkednie azonban nem könnyű, hiszen saját bevallása szerint munkája során ő sosem nőt, hanem alkotótársat lát a partnereiben. Egyszer viszont vele is előfordult, hogy megérintette egy kollégája. "Csak egyszer fordult elő életemben, hogy egy próbafolyamat közben beleszerettem egy kolleginába, de amint megéreztük, hogy lehet köztünk valami, mindketten elkezdtünk hárítani" - mondta a színész, aki azt nem volt hajlandó elárulni, hogy ki volt az az illető.

Titkok a múltból: sztárok, akik szexuális erőszak áldozatává váltak http://www.life.hu/sztarok/20161018-szexualis-zaklatas-sztarok-akiket-egykor-megeroszakoltak-teri-hatcher-es-rose-mcgowan.htmlAz erőszakos közösülés akkor valósul meg, ha valakit erőszakkal vagy fenyegetéssel közösülésre kényszerítenek, vagy védekezésre, akaratnyilvánításra képtelen ember állapotát közösülésre használják fel. Hollywoodban bőven akad olyan színész, énekes vagy előadóművész, aki szintén átélt ilyen típusú borzalmakat. Összeállításunkból megtudhatod, kik ezek a sztárok. TV + Sztárok--Müller Attila és Larion Zoé óriási csótányokat tartanak otthonhttp://www.life.hu/sztarok/20161020-muller-attila-es-larion-zoe-csotanyokat-tartanak.htmlNemrég mondta ki egymásnak a boldogító igent Larion Zoé és Müller Attila, ezen alkalomból pedig igen különleges ajándékot kaptak az egyik barátjuktól: néhány óriáscsótánnyal lepte meg ismerőse a fiatal párt. TV + Sztárok--Breaking! Benedek Tibor lemondott http://www.life.hu/sztarok/20161020-benedek-tibor-lemondott-szovetsegi-kapitanyi-posztjarol.htmlNéhány perccel ezelőtt bombaként robbant a hír, miszerint Bendek Tibor szövetségi kapitány többé nem kívánja betölteni 2013 óta ellátott posztját. Azt egyelőre nem tudni, ki veszi át helyét a vizilabda szövetségnél. TV + Sztárok--Liptai Claudia elárulta Ádám melyik testrészébe szeretett belehttp://www.life.hu/sztarok/20161020-liptai-claudia-elarulta-hogy-pataki-adam-kezebe-szeretett-bele.htmlEgy pillanat alatt megpecsételődött Claudia és szerelme, Pataki Ádám sorsa. Egy véletlennek köszönhetik megismerkedésüket. Eddig nem beszéltek arról, hogyan is szerettek egymásba, de közös könyvükből kiderül, hogyan alakult ki köztük az egyre gyengédebb kapcsolat. TV + SztárokOrigoKeresztes Ildikó megtanult férfiként élni- törékeny testben erős nő lakikhttp://www.life.hu/sztarok/20161020-keresztes-ildiko-eros-nokent-el-sokszor-kivanta-barcsak-ferfi-lehetne.htmlKeresztes Ildikó az ország legszexibb hangú rockénekesnője. Törékeny testalkata és bájos mosolya mögött azonban egy igazi kemény férfi ereje lakozik. TV + Sztárok--Wow! Szexi, fehérneműs fotóval csábítja Norbit Rubint Réka - Erotikus fotó!http://www.life.hu/sztarok/20161019-rubint-reka-nagyon-szexi-dogos-csizmaban-es-fehernemuben.htmlNem könnyű Norbinak az irodában: a fitneszguru dolgozni próbált, Réka azonban néhány fotóval igencsak megzavarta férjurát. Meg tudjuk érteni! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.