Tengermély dekoltázst villantott Jennifer Aniston

Forrás: The Hollywood Reporter -
Jóbarátok sztárok villantás Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Anison nem egy Kim Kardashian: ő aztán nem dobja ki feleslegesen a cickóit. Ezért is volt meglepő, hogy a színésznő a minap egy igen sokat mutató ruhában szerepelt egy reklámfilm forgatásán. 

Justin Theroux biztosan nagy, kerek szemekkel nézi majd az egyik, vizeket forgalmazó cég reklámját: a 47 éves felesége, Jennifer Aniston ugyanis a szokottnál lényegesen szexibb lesz a reklámfilmben. A színésznőt a héten kapták lencsevégre, amint egy jóképű pasival közösen dolgoznak a SmartWater kampányán, Los Angelesben. A róluk készült képeket itt találod.

Forrás: The Hollywood Reporter

A színésznő egy igen szexi, hasig kivágott fekete-fehér estélyiben szerepel a képeken, és a dekoltázsa is tökéletesen látszik. Csak nem arról van szó, hogy ahogy öregszik, egyre lazább a Jóbarátok sztárja?

Jennifer alakjára persze nem lehet panasz: izmos, szálkás, abszolút tónusos a teste, ezt pedig nem egyszer bebizonyította már fürdőruhában és szebbnél szebb estélyi ruhákban is. Ami pedig a babát illeti, korábban felmerültek olyan hírek, miszerint a sztár állapotos, ám a legfrissebb képeket elnézve erről abszolút szó sincs!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.