Katalin hercegné egy fillért sem kap a családi örökségből

Forrás: AFP/Arthur Edwards -
örökség család Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel jelenleg nincs semmilyen anyagi gondja Katalinnak, ezért döntöthettek úgy a szülei, hogy a kötelezőn kívül semmilyen egyéb javat nem hagynak lányukra, minden Pippára és Jamesre száll majd.

Nem fog sok pénzt látni Katalin a családi vagyonból, ugyanis szülei úgy döntöttek, hogy nem kap az örökségből azon kívül, amit a törvény kötelezően előír. A családnak egyébként van mit a tejbe aprítania, hatalmas 1,7 milliárd forintot érő birtokukon kívül van egy családi vállalkozásuk is, amelynek az értéke 3,4 milliárd forint.

Forrás: AFP/Arthur Edwards

A szülők Pippa közelgő esküvője miatt újraírták végrendeleteiket, amelyből tulajdonképpen kiírták Katalint. A jövendő királynénak ugyanis bőven lesz pénze, sőt már van is. Amikor pedig majd Vilmos megörökli a családi vagyon egy részét, az egyből a Kataliné is lesz. A királyi családnak pedig nem kevés kastélya, műtárgya, földje és ékszere van, ezek egy része pedig mind Katalin birtokába kerül majd. A hercegné szülei pedig mérlegeltek, és úgy döntöttek, inkább két kisebb gyermekükre hagyják a vagyonukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.