Eva Longoria borral vígasztalódott

Forrás: Instagram/evalongoria -
magány sorozat bor Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan nem szingli Eva Longoria, de ezt a pillanatot a legtöbb nő át tudja érezni: egyes egyedül tölteni egy szabad estét. Evának is ugyanazok a dolgok szükségesek egy ilyen este túléléséhez, mint bármelyikünknek: bor és sorozatok.

Eva Longoria megmutatta, hogyan tölti el egyedül, otthon az estéjét: nagyjából úgy, mint bármelyik nő. Éppen ezért szeretjük annyira a színésznőt, hiszen ezzel a helyzettel bárki tud azonosulni. Ugyan ő nem szingli már, hiszen nemrég tartotta fényűző esküvőjét, de a párban élőkkel is előfordul, hogy bizony magányosan, önmagukat szórakoztatva kell átvészelniük a napokat.

Forrás: Instagram/evalongoria

Erre találták ki a sorozatokat, amit persze a legjobb egy finom pohár bor kíséretében nézni. Eva pontosan így tett, hogy elüsse az időt, ráadásul mindezt smink nélkül. És intézett még egy nagyon fontos kérdést a rajongókhoz, mert valamit nem tudott egyedül eldönteni. "Üveg vagy pohár?" - ezt az örök dilemmát vetette fel, legtöbben pedig azt javasolták, hogy hagyja maga mellett az egész üveget, mert kelleni fog!

Ready for the debate tonight!! The big decision tonight... glass or bottle? #ImWithHer

Eva Longoria Baston (@evalongoria) által közzétett fénykép,

Havas Henrik házasságáról mesélt - 44 éve él feleségévelhttp://www.life.hu/sztarok/20161021-havas-henrik-maganeleterol-meselt-felesegerol-is-elarult-nehany-titkot.htmlHavas Henrik mostanában szinte minden nap szerepel valamelyik bulvársajtó hasábjain. Hol Hajdúnak szól be, hol egyéb kijelentéseivel haragítja magára az embereket. Ezúttal viszont Joshi Bharat műsorában kendőzetlen őszinteséggel mesélt magánéletéről és feleségéről, Havasnéról. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huHoppá! Evelin és Soma most a fürdőben estek egymásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20161021-evelin-es-soma-ujbol-forro-pillanatok-a-villaban-video-a-ket-fiatalrol.htmlSoma újra behívta Evelint a fürdőbe, ahol ismét vad csókolozásba kezdtek. Végül szerelem lesz a dologból? TV + SztárokOrigoVV Vivi szendvicsbe került: két villalakó is magáévá tette http://www.life.hu/sztarok/20161021-vv-vivi-nem-szemermeskedik-a-valo-vilag-szoke-lakoja-nem-szegyenlos.htmlAz ostorlábú Tivy épp a műanyag palackokon "tette magáévá" a lányt, amikor Krisztián váratlanul beállt harmadiknak. TV + Sztárok--Szívrohamban hunyt el VV Zsolti édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20161021-szivrohamban-hunyt-el-vv-zsolti-edesanyja-valo-vilag.htmlA legtöbb villalakó sokszor emlegeti a csaláját, honvágyuk van, vagy éppen attól félnek, mit gondolnak róluk a szüleik. VV Zsolti azonban csak a páráról, Patrikról beszél, neki üzen és köszönget néha a kamerákon keresztül. Ennek sajnos szomorú oka van.TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra egyszerűen meseszép - így látja őt férje, Nánási Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20161020-ordog-nora-egyszeruen-meseszep-igy-latja-ot-ferje-nanasi-pal.htmlAhhoz eddig sem fért kétség, hogy Ördög Nóra az egyik legszebb hazai tévés, most azonban férje, Nánási Pál mutatott róla egy elképesztően gyönyörű képet. TV + Sztárok--Hoppá! Le kellett vágni Emilio férfiasságát? http://www.life.hu/sztarok/20161020-emilio-az-enekes-furcsa-kijelentest-tett-az-edes-elet-sztarja-megszabadult-a-szorszalaktol.htmlAz eset az Édes élet kamerái előtt, méghozzá Tina jelenlétében. A sztár először nem akarta, hogy eltávolítsák a hátáról a szőrt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.